tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post4784089041917383798..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLLASTRE AL FORN "MARIA DEL MAR BONET"Franceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-1723815694631932982010-05-03T16:04:48.908+01:002010-05-03T16:04:48.908+01:00Mercé: intente que allò que mengem siga abellidor ...Mercé: intente que allò que mengem siga abellidor i dietèticament correcte. La recepta de M.Mar Bonet va ser tota una troballa.<br /><br />2Poals: això mateix... però no hi ha més remei.<br /><br />Teresa: no patisque que ens cuidarem mútuament. Molt bé això de defensar-nos ;D<br /><br />JosepB: l'oli de Beneixama SEMPRE millora els plats. I no és només propaganda.<br /><br />Xisca: ara que ho dius, crec recordar que sí. És que aquesta és una cançó que m'agrada especialment (i mira que a mi de la Ma M. Bonet m'agraden totes). Espere trobar-ne de bones...<br /><br />Ma José: ara mateix, vaig de bòlit amb 2n de batxiller i quasi no tinc temps de preparar res per al blog. Besades.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-25612650783107517202010-05-03T15:41:53.018+01:002010-05-03T15:41:53.018+01:00Una recepta boníssima!!! espero que aquesta dieta ...Una recepta boníssima!!! espero que aquesta dieta no ens privi tan de temps dels vostres plats :)MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-6690885917195911802010-04-29T22:43:24.468+01:002010-04-29T22:43:24.468+01:00Jo també em beneficiaré de la teva dieta , ja que ...Jo també em beneficiaré de la teva dieta , ja que a mi tampoc m'anirà malament . Fa molt bona pinta aquest pollastre . I la cançó de la primavera és un plaer escoltar-la . Sabies que la primera vegada que vaig entrar al teu bloc va ser per aquesta cançó. D'això ja fa més d`un any.<br /><br />Ànim que les receptes que ens cuiden la salut també n'hi ha de molt bones.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-75129415694529487332010-04-29T19:31:19.424+01:002010-04-29T19:31:19.424+01:00Francesc; Un pollastre ben correcta, i encara molt...Francesc; Un pollastre ben correcta, i encara molt més si està fet amb oli de Beneixama... naturalment¡¡ :-D<br /> Que vagi de gust Francesc¡¡ Una abraçada per l'Oretto¡¡.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61520253475375424852010-04-28T18:53:59.617+01:002010-04-28T18:53:59.617+01:00Per cert, Dospoals, no te'n passes que per a t...Per cert, Dospoals, no te'n passes que per a tu també n'hi haurà...Teresahttps://www.blogger.com/profile/17781072752838566075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-63757242631021430572010-04-28T18:53:59.616+01:002010-04-28T18:53:59.616+01:00Gendreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Així m'agrada, q...Gendreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Així m'agrada, que cuides molt la meua filla, perquè si no ja saps... calbot! heheheTeresahttps://www.blogger.com/profile/17781072752838566075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-38258163815764497352010-04-28T10:33:10.874+01:002010-04-28T10:33:10.874+01:00Rèèèèèèèèèèèèèèèègiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm. Aaaaaa...Rèèèèèèèèèèèèèèèègiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm. Aaaaaaaarrrrrrrrhhhhhhhhhggg.dospoalshttps://www.blogger.com/profile/10435014143052788351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-23547130219413490202010-04-28T08:03:55.666+01:002010-04-28T08:03:55.666+01:00Francesc, aixi m'agrada. A dieta pero sense re...Francesc, aixi m'agrada. A dieta pero sense renunciar a la bona cuina!! He trobat molt curios que trobessis una recepta en un llibre de la Maria del Mar Bonet.<br />Petons i anims!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-81557554232572359102010-04-27T22:33:50.582+01:002010-04-27T22:33:50.582+01:00Xavier: no se m'havia acudit aquesta possibili...Xavier: no se m'havia acudit aquesta possibilitat de la sidra. En prenc nota. Salutacions<br /><br />Queti: moltes gràcies pels teus elogis. Ja saps un poc de què va tot això del règim. M'apunte la idea de la sépia. ;D<br /><br />Gemma: jo també em vaig sorprendre molt en llegir el llibre i trobar-m'hi la recepta. Però és l'única que hi ha de la Ma del Mar. Gràcies pels teus ànims.<br /><br />Mary Lou: Hola!! Quina sorpresa!! Gràcies per visitar el meu blog. Salutacions.<br /><br />Amics Vermells: això de la dieta va per a llarg. Amb la salut no s'hi juga. Costa fer receptes i que no siguen avorrides. No sé si me'n sortiré. Besades<br /><br />Manel: gràcies pels teus elogis i consells. Salutacions<br /><br />GLÒRIA: gràcies, guapa! ;D<br /><br />Dolça: a Oreto la mantega (i el greix en general) no li agrada gens. A més, no en podem usar al nostre règim. Salutacions<br /><br />Josep: jo sóc molt de la Maria del Mar Bonet. Gràcies. ;D<br /><br />Sion: quina gràcia aisò del "pollastre repetim"!! Jo també repetiria. :D<br /><br />Maragda: la dieta va per a llarg. Què hi farem!! Això de la mantega deu canviar-li el sabor una mica (o molt) a la recepta. Jo sóc més de l'oli que de la mantega o "sagí" (=saïm). BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-55693478629067597662010-04-27T21:57:11.246+01:002010-04-27T21:57:11.246+01:00Espero que la dieta sigui per poc temps,però fer d...Espero que la dieta sigui per poc temps,però fer dieta tampoc vol dir renunciar a menjar bé, oi?<br />Aquesta recepta em resulta ben curiosa, i també hauria pensat en canviar la mantega per l'oli, però havent les pomes, no sé..., potser ho trobaré de les dues maneres.<br />Besades!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-28986206376351555182010-04-27T19:41:14.788+01:002010-04-27T19:41:14.788+01:00Una recepta mol bona, la provarem. A casa el fem a...Una recepta mol bona, la provarem. A casa el fem a la planxa i als “nanos” li deien “pollastre repetim”<br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-45800196168081776742010-04-27T18:11:32.361+01:002010-04-27T18:11:32.361+01:00Francesc,
Molt bo ha d'estar aquest pollastre ...Francesc,<br />Molt bo ha d'estar aquest pollastre (amb el que a mi m'arriba a agradar) i si es acompanyat per la música de la Maria del Mar, la vetllada ha de ser completa.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-53400140560578983302010-04-27T17:54:07.746+01:002010-04-27T17:54:07.746+01:00Ben bo aquest pollastre, i un secret, jo també hag...Ben bo aquest pollastre, i un secret, jo també hagués posat oli enlloc de mantega!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65089672531251269892010-04-27T13:11:59.154+01:002010-04-27T13:11:59.154+01:00Francesc,
Tant l'original de la Maria del Mar ...Francesc,<br />Tant l'original de la Maria del Mar Bonet com la que tu proposes amb petites variacions són fàcils de fer i han de ser de delicioses. Les tindré en compte.<br />Petons per tu i oreto.GLÒRIAhttps://www.blogger.com/profile/13174578209953454819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-72110269511739891912010-04-27T08:56:06.516+01:002010-04-27T08:56:06.516+01:00La poma és un bon acompanyament per a diferents ti...La poma és un bon acompanyament per a diferents tipus de carns, la de pollastre també.<br />Francesc, m'agrada aquesta recepta ben senzilla i segur que molt gustosa.<br />L'acompanyament musical, molt encertat.<br />Salut.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-9405907050414292872010-04-27T08:53:56.694+01:002010-04-27T08:53:56.694+01:00Espero que estigueu bé de salut, i que la dieta si...Espero que estigueu bé de salut, i que la dieta sigui passatgera!! De tota manera, amb aquests guisadets que et prepares, segur que és més fàcil de portar. Petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-46379868671353862602010-04-27T07:56:45.158+01:002010-04-27T07:56:45.158+01:00Molt bo i molt adient per a fer dieta! m'ho ap...Molt bo i molt adient per a fer dieta! m'ho apunto!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61813702619456572010-04-27T07:42:28.770+01:002010-04-27T07:42:28.770+01:00No hauria dit mai que en un llibre d'aquest es...No hauria dit mai que en un llibre d'aquest estil pogues haver-hi una recepta de cuina, je je je...<br />Anims amb les receptes sanes, es pot menjar igual de be fent plats tan bons i suculents com aquest. Les pomes li deuen donar un gust delicios, son un acompanyament perfecte ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-73365384382091153552010-04-27T07:03:30.569+01:002010-04-27T07:03:30.569+01:00Ja tardaves, Francesc, a donar-nos bones idees per...Ja tardaves, Francesc, a donar-nos bones idees per menjar. Hi ha un munt de plats poc calòrics i ben abellidors (a mi em ve al cap una sépia en ceba, amanides especials...). El cas és posar-hi poc de greix i estima. I, en això, n'ets un mestre.<br />BesetsQ https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-46885538126081291162010-04-27T00:09:00.610+01:002010-04-27T00:09:00.610+01:00Té molt bona pinta, sí!
Mon pare en fa un amb sidr...Té molt bona pinta, sí!<br />Mon pare en fa un amb sidra i sense gens d'oli que s'assembla molt al vostre. Mel!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.com