tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post3143959064460934687..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLLASTRE EN SALSAFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-56401050265608113242008-09-01T12:38:00.000+01:002008-09-01T12:38:00.000+01:00Kike i Txell: M'he equivocat. El Cesc és director ...Kike i Txell: M'he equivocat. El Cesc és director de la Bressola de Prada, no de Perpinyà. Per cert, si les pastanagues són acabades de collir el plat guanya moltíssim amb sabor. A veure si trobe una recepta de ma mare d'una crema de pastanaga que estava per a llepar-se'n els dits...Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61305428973787424822008-09-01T12:35:00.000+01:002008-09-01T12:35:00.000+01:00Enric: a mi el pollastre m'agrada moltissim i si p...Enric: a mi el pollastre m'agrada moltissim i si pots sucar-hi pa, aleshores... pecatòrum!!!<BR/><BR/>Kike i Txell: ja m'agradaria a mi estar tan prim com el xicot de la foto. No, no sóc jo.Aquest xic tan eixerit és el Cesc Franquesa, el director de la Bressola de Perpinya. Per dir-ho suau: ell i jo gastem talles de pantaló "lleugerament" diferents. És que a mi la roba em minva cada any... Salutacions.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-1034472637859918742008-09-01T06:52:00.000+01:002008-09-01T06:52:00.000+01:00Francesc, saps? ara en menjaria per esmorzar!!! qu...Francesc, saps? ara en menjaria per esmorzar!!! que bona és la pastanaga quan fa xup-xup, xup-xup!<BR/>Per cert, ens ha fet molta il·lusió veure't en foto en l'entrada de les bressoles!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-14226883857853337332008-09-01T01:36:00.000+01:002008-09-01T01:36:00.000+01:00Ai, Francesc: Aquest pollastret..., aquest suquet....Ai, Francesc: Aquest pollastret..., aquest suquet... el puré de patates... Aquests són els plats que a mi m'agraden!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-59453611217766369232008-08-29T21:29:00.000+01:002008-08-29T21:29:00.000+01:00Miquelet: és el que té això de tindre bona gana. ;...Miquelet: és el que té això de tindre bona gana. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-89996811042768714122008-08-29T18:49:00.000+01:002008-08-29T18:49:00.000+01:00Ja trobava a faltar les teues receptes. Com sempre...Ja trobava a faltar les teues receptes. Com sempre, amb una pinta deliciosa. Ara no tinc massa fam ja que he dinat (a les sis de la vesprada) un plat de pasta amb carn picadeta, tomata, xampinyons i un toc de les meues espècies del Marroc. Molt bo, i quan tens fam acumulada, encara millor.<BR/><BR/>Salut.miquelethttps://www.blogger.com/profile/09839256434378939990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-9996441840288605452008-08-29T17:45:00.000+01:002008-08-29T17:45:00.000+01:00Anna: Sóc del País Valencià. Això d'Andorra és un ...Anna: Sóc del País Valencià. Això d'Andorra és un petit eufemisme per obviar segons quines identitats no desitjades. Ja m'entens, veritat? ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-5293674809799417572008-08-29T15:26:00.000+01:002008-08-29T15:26:00.000+01:00Molt ben il·lustrada aquesta recepta! Fa venir gan...Molt ben il·lustrada aquesta recepta! Fa venir ganes de tastar-la...<BR/>Per cert, tinc un petit dubte sobre la teva procedència:<BR/>PAÍS VALENCIÀ: Andorra????<BR/><BR/>Fins aviat!!!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.com