tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post2548693007819884278..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLLASTRE AMB ALLS TENDRES I ROVELLONSFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-54855234524755850972015-03-11T18:05:15.542+01:002015-03-11T18:05:15.542+01:00Tal i com ho dius, és ideal per menjar-lo al dia s...Tal i com ho dius, és ideal per menjar-lo al dia següent! Encara és més gustós que acabat de fer! <br />Petons i....prepara una bona barra de pa!!!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-86870795176949256162015-03-09T05:36:46.262+01:002015-03-09T05:36:46.262+01:00Aquestes receptes que improvises sempre et queden ...Aquestes receptes que improvises sempre et queden fantàstiques! Per sucar-hi una barcassa de pa!!!! :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-30036523813565828012015-03-07T22:10:32.389+01:002015-03-07T22:10:32.389+01:00Té molt bona pinta i pareix senzill.El farem.Té molt bona pinta i pareix senzill.El farem.amparo puighttps://www.blogger.com/profile/09117164979020021661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-52303613008687098972015-03-07T19:04:31.373+01:002015-03-07T19:04:31.373+01:00Té una pinta increïble!Té una pinta increïble!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07233876221608423279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-14338190289139694252015-03-07T00:20:19.640+01:002015-03-07T00:20:19.640+01:00Em sembla que aquesta recepta ha d'estar super...Em sembla que aquesta recepta ha d'estar superbona! Un petó!les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-49233159828313300322015-03-06T10:19:52.104+01:002015-03-06T10:19:52.104+01:00El secret del plat és la cocció lenta, sense press...El secret del plat és la cocció lenta, sense presses i amb estimació al què estem fent.<br />No tinc cap mena de dubte de la bondat d'aquesta menja, s'ha de fondre a la boca.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.com