tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post2165598886947788053..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLLASTRE CASOLÀ AL FORNFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-32682975221790493032009-04-23T16:35:00.000+01:002009-04-23T16:35:00.000+01:00Carme: Hola!!! Els amics de Lena són amics meus. P...Carme: Hola!!! Els amics de Lena són amics meus. Per tant, tu també ho ets. Estic molt content que t'agrade el bloc. El faig amb molta d'il·lusió. M'agrada molt cuinar, el que passa és que no ho faig tan seguit com voldria. Accepte de bon grat el teu oferiment "cuineril" i m'oferesc a preparar-t'hi qualque cosa que t'agrade. D'acord?Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-27657031034600336952009-04-23T09:36:00.000+01:002009-04-23T09:36:00.000+01:00Hola,som la Carme Julià,amiga de na Lena Serra.M'e...Hola,som la Carme Julià,amiga de na Lena Serra.M'encanta el teu bloc.Si veniu per la Colònia et pos la meva cuina a la teva disposició.Continuaré visitant-te virtualment.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-66168611433851838272009-04-23T09:34:00.000+01:002009-04-23T09:34:00.000+01:00Hola,som la Carme Julià,amiga de na Lena Serra.Qua...Hola,som la Carme Julià,amiga de na Lena Serra.Quan venguis a la Colònia de San Jordi,et pos la meva cuina ala teva disposició.M'encanta el teu bloc.El vaig descobrir,juntament amb d'altres,durant un grip.Navega que te navega,vig arribar al teu i en veure el nom Oreto vaig lligar caps.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-89758141022116813292009-04-17T22:09:00.000+01:002009-04-17T22:09:00.000+01:00Manel: la poma hi afegeix un toc dolcenc molt abel...Manel: la poma hi afegeix un toc dolcenc molt abellidor. Si més no, a mi m'agrada. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-86593496266835416972009-04-16T23:17:00.000+01:002009-04-16T23:17:00.000+01:00un pollastre criat a casa és una de les millors me...un pollastre criat a casa és una de les millors menges que hi ha, sens dubte, llàstima que és a l'abast de molt pocs. sort que teniu de tenir-ne i de saber-lo preparar amb aquesta recepta deliciosa, m'apunto el detall de la poma.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-80039049613218942862009-04-16T12:18:00.000+01:002009-04-16T12:18:00.000+01:00Amics Vermells: això seria massa per a la carabass...Amics Vermells: això seria massa per a la carabassa!!!! BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-29395752927859743502009-04-16T11:49:00.000+01:002009-04-16T11:49:00.000+01:00t'imagines que xulo ser veïns, fariem los cafès ju...t'imagines que xulo ser veïns, fariem los cafès juntets tots els dies!!!!! i ens posariem grassos de tan compartir pastissos, i menges bones... ja salivo, ja m'hi trobo!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-20352752407921807542009-04-15T17:19:00.000+01:002009-04-15T17:19:00.000+01:00Concepció: ara que ho dius, doncs, tens raó. Se m'...Concepció: ara que ho dius, doncs, tens raó. Se m'havia escapat de dir-ho a la recepta. Ho vaig fer a la meitat del segon temps de cuita, és a dir, quan ja coïa destapat. Gràcies pel teu comentari. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-48779487775807333582009-04-15T15:33:00.000+01:002009-04-15T15:33:00.000+01:00Et felicito pel bloc. Aquest pollastre... quina pi...Et felicito pel bloc. Aquest pollastre... quina pinta! I sembla ben fàcil. No s'ha de girar perquè quedi ros de sota? <br /><br />ConcepcióAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-51955727712633887962009-04-15T14:40:00.000+01:002009-04-15T14:40:00.000+01:00Josepb: era totalment casolà, fet a poc a poc, com...Josepb: era totalment casolà, fet a poc a poc, com cal fer les coses. I l'oli, per suposat, de Beneixama. ;D<br /><br />Eva: és tota una sort, certament. Amb el tema dels ous (ehem...), boníssims!!! Amb un rovell vermellós que fa un goig!!!<br /><br />Josep: m'hi haguera menjat una barca de pa sucant el brouet tan bo que s'hi va fer. Això de fer xup-xup a poc a poc fa que tot siga més bo.<br /><br />Mercè: és una sortassa. El sabor encara era més bo que la pinta. ;D<br /><br />Gemma: són mig ecològics. No t'imagines la quantitat de matèria orgànica que consumeixen (pa sec arremullat, peles de fruita, arròs cuinat sobrat...). S'ho mengen tot.<br /><br />Sara Maria: a mi també m'agrada molt. De fet, és la carn que més m'agrada. Ja et pot imaginar com vaig gaudir del pollastre. Malauradament no en van quedar ni les engrunes.<br /><br />Amics Vermells: ens faria molta il·lusió que fóreu veïns nostres. Si veniu per ací, seríeu molt ben rebuts. Hi tenim lloc. Besades.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-74297899569226927462009-04-15T13:04:00.000+01:002009-04-15T13:04:00.000+01:00O sigui que el teu sogre te gallines felices, quin...O sigui que el teu sogre te gallines felices, quina sort!! i una horta, això és el paradís, i amb aquest gendre que cuina tan bé... ens estem plantejant ser els vostres veïns, i venir cap a la vostra terreta!! besades.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-66864569548568611162009-04-15T08:41:00.000+01:002009-04-15T08:41:00.000+01:00Déu del cel, amb el que m'agrada a mi el pollastre...Déu del cel, amb el que m'agrada a mi el pollastre!!! Em guardareu les aletes????Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-2682594745915569782009-04-15T06:25:00.000+01:002009-04-15T06:25:00.000+01:00Quina sort poder gaudir de tots aquests productes ...Quina sort poder gaudir de tots aquests productes frescos cultivats a casa... aquests segur segur que són ecològics :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-15794972414265112162009-04-15T05:56:00.000+01:002009-04-15T05:56:00.000+01:00Francesc, que bé poder gaudir d'aquests animalons ...Francesc, que bé poder gaudir d'aquests animalons criats a casa, i els ous i les verdures... A casa, en mengen de casa la meva tia, i quina diferència!! Aquí, encara no he trobat ningú que tingui galliner a casa. ;)<br />T'ha quedat un pollastre amb una pinta deliciosa!! Felicitats! :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-56952706634763591282009-04-14T21:48:00.000+01:002009-04-14T21:48:00.000+01:00Francesc,
A mi m'encanta el pollastre, però sent d...Francesc,<br />A mi m'encanta el pollastre, però sent de casa, tanmateix com les verdures i els ous, penso que ès una veritable sort poder gaudir-ne.<br />Productes naturals i tradicionals (i amb xup-xup), insuperable!!<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-69958715278040064572009-04-14T20:41:00.000+01:002009-04-14T20:41:00.000+01:00Francesc, quina pinta que fa aquest pollastre que ...Francesc, quina pinta que fa aquest pollastre que de ben segur el gust no té res a veure amb els comprats...i quina enveja que me fas de poder tenir ous frescos!!!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-73199088816858859562009-04-14T19:47:00.000+01:002009-04-14T19:47:00.000+01:00Ah... i l'oli de Beneixama, Josepb -menja de bacal...Ah... i l'oli de Beneixama, Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-55986545780732848532009-04-14T19:45:00.000+01:002009-04-14T19:45:00.000+01:00Francesc; anva a posar-te un missatge en el llibre...Francesc; anva a posar-te un missatge en el llibre que ens recomanes i míra per on, amb trobo amb aquest pollastre casolà fet al forn, de segur d'alló tant i tant bó en fa tot l'efecta... i casolà i amb la poma i... en fi¡ que vaigui de gust Francesc. Josepb-menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com