tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post902049336393186082..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: COCA DE PASTA FULLOSA DE CABELL D'ÀNGEL I PINYONS. HEMC 32Franceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-76646564327319604142009-04-29T20:44:00.000+01:002009-04-29T20:44:00.000+01:00Margot: m'ha fet molta il·lusió que m'hagis fet un...Margot: m'ha fet molta il·lusió que m'hagis fet un comentari al meu bloc. Jo he tafanejat alguna vegada pels teus nombrosos blocs i es nota que ets una artista total, no només de la cuina. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-33161451674311467752009-04-29T18:36:00.000+01:002009-04-29T18:36:00.000+01:00Que bona, quina pinta.
T sortir espectacular.
Peto...Que bona, quina pinta.<br />T sortir espectacular.<br />Petons<br />MargotMargothttps://www.blogger.com/profile/05231406063127643340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-28235989232871484132009-04-16T17:23:00.000+01:002009-04-16T17:23:00.000+01:00Eliseo: gràcies!!! (M'a que tens cona!!!)(=express...Eliseo: gràcies!!! (M'a que tens cona!!!)(=expressió "intraduïble" de l'Alcúdia).:D<br /><br />Ana y Víctor: Os agradezco vuestro comentario. Sí, yo también he probado los postres de Tano (Gandia) y, como es natural, eso supone un reto que no me atrevo ni a intentar igualar. Tano és un maestro repostero de gran reputación en toda la comarca de La Safor y comarcas aledañas. <br />El problema de la celiaquía és algo que me mueve a la solidaridad. Justamente hoy, cuando le hacía un comentario a Núria (la del magnífico blog "CocinArte) he visto que suele proponer recetas apetitosas que no perjudican ni a celíacos, ni a diabéticos, etc. Pensaba que muchas veces no somos conscientes de las personas que tienen la mala pata de sufrir algún tipo de enfermedad restrictiva. Saludos.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-91701182423901036662009-04-16T17:07:00.000+01:002009-04-16T17:07:00.000+01:00Nos ha gustado mucho esta coca con cabello de ange...Nos ha gustado mucho esta coca con cabello de angel y piñones, y además como lo has expuesto pasao a paso. <br /><br />Nos has recordado las que tomábamos en Gandía (Pasteleria Tano), cuando aún no nos habían diagnosticado la celiaquía.<br /><br />Así que tomamos nota, para cambiar los ingredientes que contienen gluten y algún día prepararla.<br /><br />Saludos,<br /><br />Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-37322148329613714212009-04-16T14:24:00.000+01:002009-04-16T14:24:00.000+01:00Ya està bé de fer-me la pilota, cunyat..
Una foto,...Ya està bé de fer-me la pilota, cunyat..<br />Una foto, una joia, un cuadre, el sabor de una coca de cabell d´ángel i pinyons es bo, cuant algú el considera aixi.<br />I jo considere que la coca tenia un sabor de "categoria superior" :)Eliseonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-54005625289693200782009-04-16T12:33:00.000+01:002009-04-16T12:33:00.000+01:00Xaro: gràcies pels teus elogis. El pollastre era b...Xaro: gràcies pels teus elogis. El pollastre era bonissim. La coca també ha quedat "apanyadeta". ;D<br /><br />Amics Vermells: ara tinc més temps per a fer provatures a la cuina i, de vegades, m'ixen bones i tot. Besets<br /><br />Eva: a mi el cabell d'àngel m'agrada molt i molt. Només en compre si he de fer-ne un dolç, si no, sóc capaç de menjar-me'l a cullerades. Salutacions.<br /><br />Josepb: gràcies!!! L'oloreta era un pecat per als sentits. :D<br /><br />Josep: ja li ho explicava a l'Eva. Benvingut al club del cabell d'àngel!!! Salutacions als dos.<br /><br />Mercè: gràcies!! Si t'haig de dir la veritat, no estava segur del resultat, però ha anat bé. ;D<br /><br />Gemma: que conste que m'hi vaig animar perquè ets l'amfitriona de l'HEMC, si no, no hauria gosat mai de participar-hi. No ho sé, em feia goig fer-te el cas. Sorprén una mica la "facilitat" d'aquesta coca amb quatre ingredients. Es prepara amb bastant rapidesa i el resultat és boníssim. El meu cunyat és un artista polifacètic, tot i que el seu és l'orfebreria, també dissenya coses i sap fer fotos molt bones (i també unes pizzes!!!). Té una sensibilitat especial per a l'art i el disseny en general. És molt pacienciut per a les coses i, per tant, quasi sempre li ixen bé. Salutacions. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-74969645947170157682009-04-16T07:00:00.000+01:002009-04-16T07:00:00.000+01:00Francesc, m'has fet molt feliç participant al HEMC...Francesc, m'has fet molt feliç participant al HEMC!<br />A més, ho has fet amb una de les meves coques preferides, la de full amb cabell d'àngel. I amb un reportage fotogràfic fantàstic!<br />Sembla increïble que amb quatre ingredients pugui sortir una coca tan rebona, oi?<br />Moltes gràcies a tu i moltes gràcies al teu cunyat Eliseo!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-18912919345069878672009-04-16T04:44:00.000+01:002009-04-16T04:44:00.000+01:00Francesc, quina coca més rebona!! I a més, ben fàc...Francesc, quina coca més rebona!! I a més, ben fàcil!! T'ha quedat genial! :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-26770395846781907062009-04-15T21:48:00.000+01:002009-04-15T21:48:00.000+01:00Francesc,
Si hi ha un dolç que m'agrada amb bogeri...Francesc,<br />Si hi ha un dolç que m'agrada amb bogeria, aquest sens dubte és el cabell d'àngel. Els altres ingredients com els pinyons, han de donar el toc final brutal d'aquesta coca. Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65967835391721954812009-04-15T21:38:00.000+01:002009-04-15T21:38:00.000+01:00Francesc; Jo em sembla que em passaré a pendents a...Francesc; Jo em sembla que em passaré a pendents aquesta coca... des de Badalona se sent una oloreta... Que vaigui de gust Francesc Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-55988156823023176282009-04-15T19:46:00.000+01:002009-04-15T19:46:00.000+01:00Que bona aquesta coca!! l'altre dia vaig comprar u...Que bona aquesta coca!! l'altre dia vaig comprar un pot de cabell d'àngel que bo que està!!! Amb la pasta de full boníssim!!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-69612521565693573372009-04-15T19:38:00.000+01:002009-04-15T19:38:00.000+01:00Escolta'm quina creativitat més suculenta la de la...Escolta'm quina creativitat més suculenta la de la teva cuina. Has fet un post genial, i una recepta a més de fàcil boníssima. Un petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-37103048814299435582009-04-15T17:09:00.000+01:002009-04-15T17:09:00.000+01:00Ei Frances, anava a fer un comentari del pollastre...Ei Frances, anava a fer un comentari del pollastre cassolà i ja m'ha sortit la coca.<br />M'encanta aquest pollastre amb poma i cava i el passo a pendents.<br />La coca tb t'ha quedat molt i molt bona!!!!!<br />Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.com