tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post8495691971775137113..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLLASTRE AMB ESPÈCIES ORIENTALSFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-63974504025334567092010-03-01T22:48:15.882+01:002010-03-01T22:48:15.882+01:00Manel: benvolgut, doncs, la veritat és que la comb...Manel: benvolgut, doncs, la veritat és que la combinació que esmentes va estar bastant encertada. Crec que la repetiré. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-59327976682185356412010-03-01T21:22:38.624+01:002010-03-01T21:22:38.624+01:00pollastre, fruita seca, espècies... molt bona comb...pollastre, fruita seca, espècies... molt bona combinació, devia estar boníssima.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-90444857666800127772010-03-01T17:10:16.501+01:002010-03-01T17:10:16.501+01:00JosepB: benvolgut Josep, les "besanques"...JosepB: benvolgut Josep, les "besanques" són el que se sol anomenar "contracuixes". Si vas al post anterior a aquest, hi trobaràs tota una tirallonga de sinònims de "besanca". Salutacions<br /><br />Glòria: quedava un salat dolcenc molt abellidor.<br /><br />GLÒRIA: Caram, no se m'hauria ocorregut mai que hi hagués poesia en una recepta meua. Si tu ho dius, serà ben de veres. ;-D<br /><br />Amics Vermells: el sucar pa en un bon brouet és quasi com un ritual. Besades guapos!!!<br /><br />Xaro: a mi també m'agraden molt. El que passa és que és una mica perillós usar-les molt a la valenta, perquè pots carregar-te un plat (o més d'un). Recorde ara mateix un cert salmó inmenjable per culpa de les espècies que vaig preparar... ecs!!<br /><br />Mercè: a mi el pollastre em fascina. Estic content que t'haja agradat. ;D<br /><br />Assur: bé, Enric, ja sé que l'Anna Maria i tu em mireu amb bons ulls... :D això de les espècies va com va. Si te'n passes, ja l'has fotut!! Això que expliques de ta mare és molt simpàtic. A mi em passava amb una tieta per part de pare. Mai volia dir-te el seu "secret" per al sabor.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-67282339499081379472010-03-01T10:42:13.840+01:002010-03-01T10:42:13.840+01:00És fantàstica la saviesa -sí, sí: “saviesa”, Franc...És fantàstica la saviesa -sí, sí: “saviesa”, Francesc- de saber combinar, com has fet tu, les aromes que aporten als sabors les espècies. La meva mare en tenia molta traça, i quan li preguntaves quin era aquell “gustet” que solament s'insinuava al paladar et mirava, múrria, i et deia “Ai, ves!... He anat posant...”Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-19183892349373111642010-03-01T08:25:44.214+01:002010-03-01T08:25:44.214+01:00Francesc, has fet el meu plat preferit a l'est...Francesc, has fet el meu plat preferit a l'estil exòtic!! :D<br />L'hauré de provar!! ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-37148132534806579062010-02-27T09:37:03.816+01:002010-02-27T09:37:03.816+01:00OOOOOOOOOhhhhhhh! Amb el que m'agraden a mi le...OOOOOOOOOhhhhhhh! Amb el que m'agraden a mi les especies.....amb aquest pollastre disfrutaria com una boja!!!!!!<br />Prenc molt bona nota per fer-lo un dia d'aquests.xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-2412553744370482002010-02-26T21:40:51.695+01:002010-02-26T21:40:51.695+01:00Estimat amic, amb aquesta mena de dieta tan insuls...Estimat amic, amb aquesta mena de dieta tan insulsa que fem, avui amb aquest pollastre i aquest suquet ens has fet venir una salivera imparable. Ja m'imagino deixat reposar un dia, com tu dius, i sucar pa una i altra vegada. quin vici més carnal!!! molts petons!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-33440797711072517402010-02-24T23:07:33.227+01:002010-02-24T23:07:33.227+01:00S heu anat a Istambul, l'aroma d'espècies ...S heu anat a Istambul, l'aroma d'espècies del Mercat Egipci es fa sentr des de ben lluny Hi he pensat tan punt he vist aquesta altra virgueria pollastrera que ens presentes.<br />Jo coneixia una xiqueta que em deia que no sabia llegir poesia, que per ella era com llegir un balanç!!! Jo, en canvi, llegeixo poesia en les teves receptes.<br />Besades per a tots dos!GLÒRIAhttp://arbredefoc.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-79786092281286797252010-02-24T22:46:22.623+01:002010-02-24T22:46:22.623+01:00Un dolç i salat exòtic, amb aquestes espècies ha d...Un dolç i salat exòtic, amb aquestes espècies ha de quedar molt saborós.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-45453836631344574072010-02-24T19:00:33.256+01:002010-02-24T19:00:33.256+01:00Francesc; Un plat ple de aromes, on -com dius tu- ...Francesc; Un plat ple de aromes, on -com dius tu- si es menja l'endamà totes aquets perfums acomolats, tenen que està molt més increíbles encara.<br /> Per cert les besanques son propiament dites les ancas? <br /> Salutacions per l'Oretto¡¡. :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com