tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post7757324200731874182..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: APROFITAMENT DE PUTXEROFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-25698985056759300752009-01-19T17:13:00.000+01:002009-01-19T17:13:00.000+01:00Txeic! Aquesta recepta vostra se m'havia passat. G...Txeic! Aquesta recepta vostra se m'havia passat. Gràcies per l'avís! És una gran manera d'aprofitar les sobres del putxero i, sobretot, de "revitalitzar-les".<BR/><BR/>SalutMassitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-7753408893951640162009-01-18T21:06:00.000+01:002009-01-18T21:06:00.000+01:00Amics Vermells: gràcies! ;DAmics Vermells: gràcies! ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-72581259937787216092009-01-18T20:52:00.000+01:002009-01-18T20:52:00.000+01:00Boníssim aquest aprofitament, que bo, i a l'hivern...Boníssim aquest aprofitament, que bo, i a l'hivern bé de gust sempre. Nois us felicito. Petons bonics.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-51157929957716037482009-01-17T10:23:00.000+01:002009-01-17T10:23:00.000+01:00Enric: estic completament d'acord amb tu amb el qu...Enric: estic completament d'acord amb tu amb el que dius. A més, a casa sempre ens ha sabut greu llançar a perdre el menjar sobrer i sempre hem fet per aprofitar-lo. Llevat que s'haguera fet malbé, és clar!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-25904461149715289272009-01-17T09:29:00.000+01:002009-01-17T09:29:00.000+01:00Aquestes formes de reconvertir unes sobres en un p...Aquestes formes de reconvertir unes sobres en un plat exquisit, malauradament, avui que tant parlem de reciclatge, s’han perdut molt a les cuines casolanes, i diu molt a favor de la imaginació dels pobles a l’hora de menjar, que no té perquè ser forçosament, només, sinònim d’alimentar-se.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-62773705371574488052009-01-16T00:06:00.000+01:002009-01-16T00:06:00.000+01:00Glòria: és molt ràpid i bo de fer.Manel: quan fa f...Glòria: és molt ràpid i bo de fer.<BR/><BR/>Manel: quan fa fred, qualsevol brou bo et va bé.<BR/><BR/>Sara Maria: és una manera tradicional d'aprofitar el menjar d'aquelles èpoques quan no hi havia massa per menjar i s'havia de fer bo.<BR/><BR/>Gemma: d'un putxero gran en poden eixir unes quantes menjades.<BR/><BR/>Oreto: ;D<BR/><BR/>Xisco: gràcies!!! Besades dels dos. ;D)Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-13729321403571818632009-01-14T23:12:00.000+01:002009-01-14T23:12:00.000+01:00ueeeeeeeeeeeeeep!!!!Com vaig aprendre que entre am...ueeeeeeeeeeeeeep!!!!<BR/>Com vaig aprendre que entre amics i parents, hi ha 15 dies de temps,vos don es molts d'anys!!!! <BR/>i gràcies per preocupar-vos!!! ;)<BR/>una besada ben forta desde sa roqueta.xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-89687631063467071482009-01-14T16:18:00.000+01:002009-01-14T16:18:00.000+01:00Estava boníssim!Estava boníssim!Oreto Doménechhttps://www.blogger.com/profile/07303462048906698622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-55795113916494670402009-01-14T15:55:00.000+01:002009-01-14T15:55:00.000+01:00Aquest putxeros són odeals per a dies d'hivern com...Aquest putxeros són odeals per a dies d'hivern com els d'aquest any... Recordo un Nadal a la Vall d'Aran quan vam fer una Olla Aranesa d'on en vam menjar tota una setmana seguida... <BR/>Molt bon aprofitament!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-30404189279148231942009-01-14T09:46:00.000+01:002009-01-14T09:46:00.000+01:00Aquesta si que és una bona aprofitada... Carai!!!Aquesta si que és una bona aprofitada... Carai!!!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-48991338968760029682009-01-14T00:05:00.000+01:002009-01-14T00:05:00.000+01:00bona idea, i després de l'enfarinada, un putxero é...bona idea, i després de l'enfarinada, un putxero és el que ve més de gust. <BR/>salut!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-45423638904574673592009-01-13T19:50:00.000+01:002009-01-13T19:50:00.000+01:00Sí senyor, això és cuina d'aprofitament d'ingredie...Sí senyor, això és cuina d'aprofitament d'ingredients i de temps, perquè no es tarda massa en tenir-ho preparat, oi?. <BR/><BR/>Una abraçadaGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com