tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post7034326644876013068..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: TERRINES I PATÉS CASOLANSFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61153596279077613962009-05-08T11:43:00.000+01:002009-05-08T11:43:00.000+01:00Uffff... Un cop en vaig fer una amb fetges de poll...Uffff... Un cop en vaig fer una amb fetges de pollastre que va quedar boníssima... Però aquestes vostres fan que se'm acumili la feina de mala manera!!!! MMmmm...Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65297372419418216042009-05-07T21:48:00.000+01:002009-05-07T21:48:00.000+01:00Marta Rieradevallink: això de les dietes... té eix...Marta Rieradevallink: això de les dietes... té eixes coses. Bé, sempre es pot fer un "pecadet", no? :DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-28550885649553898982009-05-07T21:07:00.001+01:002009-05-07T21:07:00.001+01:00Et convido a fer una volta pel meu blog Reflexions...Et convido a fer una volta pel meu blog Reflexions Humanes. T'hi espero!Martahttps://www.blogger.com/profile/01702783375063144820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-6852303347327276592009-05-07T21:07:00.000+01:002009-05-07T21:07:00.000+01:00Ja m'has fet venir gana. Ai la meva dieta!-)Ja m'has fet venir gana. Ai la meva dieta!-)Martahttps://www.blogger.com/profile/01702783375063144820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-73060989498721524792009-05-05T22:00:00.000+01:002009-05-05T22:00:00.000+01:00Amics Vermells: a veure, es tracta de la meua adap...Amics Vermells: a veure, es tracta de la meua adaptació d'unes quantes receptes de patés trobades d'ací i d'allà i simplificades. Estan bons, però no es poden comparar amb un bon "foie". Ara, són mooolt més barats i als amics els hi van agradar. Segur que a vosaltres us haurien eixit amb més "presència".;D<br /><br />JosepB: d'això es tracta, de gaudir-ne i passar-ho bé.<br /><br />Mercè: ja els deia als amics vermells que no són cap cosa de l'altre món. Són uns patés normalets dels quals pots controlar tots els ingredients.<br /><br />Gemma: és ben important que queden ben cuits. També se'n pot variar la coentor de cada paté augmentant-ne la quantitat de pebrenegre. Sí que els van agradar. Però n'hi havia tanta quantitat que en va sobrar per a unes quantes voltes.<br /><br />Glòria: Ja ja ja!!! M'has fet recordar un amic meu que avorria les albergínies i, tanmateix, se les menjava arrebossades, com si foren mini truites, fins que en va descobrir l'engany. Gràcies pel teu comentari. Jo no sóc de menjar vísceres a cada dia, però allà a les mil... ;DFRANCESChttps://www.blogger.com/profile/17366633060590960610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-87583184554629675152009-05-05T17:08:00.000+01:002009-05-05T17:08:00.000+01:00Frances i oreto,
Quin post tan erudit! I pensar qu...Frances i oreto,<br />Quin post tan erudit! I pensar que a mi m'encantaven les terrines i els patés quan era joveneta-ja fa anys d'això- fins que vaig descubrir que la matèria era fetge i a mi totes les viscères i les seves farums, processades o no, em causen fòbia.<br />De totes maneres he volgut lloar la vostra feina i, de passada, recordar quan tan tranquil·lament untava torradetes amb paté a les fines herbes...Ironies.<br />Besades afectuoses!glòriahttps://www.blogger.com/profile/03298157601189039693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-87664126844259238002009-05-05T11:12:00.000+01:002009-05-05T11:12:00.000+01:00Quina feinada amb tants patés! Jo no m'he atevit m...Quina feinada amb tants patés! Jo no m'he atevit mai a fer-ne a casa, però el de bolets m'ha fet molta patxoca, em sembla que ho provaré.<br />Els teus amics devien quedar encantants amb tal varietat de terrines i patés!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-26949957809905147292009-05-05T02:20:00.000+01:002009-05-05T02:20:00.000+01:00Francesc, quina varietat de patés!! Després de pro...Francesc, quina varietat de patés!! Després de provar de fer el foie a casa, crec que fer qualsevol de les variants que ens proposes ha de ser una delícia!!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-24039712484420109412009-05-04T20:55:00.000+01:002009-05-04T20:55:00.000+01:00Francesc; Com dius tú, és una manera laboriosa de ...Francesc; Com dius tú, és una manera laboriosa de fer aquest patés, però tens una "campanya" de patés increíbles per degustar-los. Que viagui de gust Francesc -Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-1239236709401745212009-05-04T20:07:00.000+01:002009-05-04T20:07:00.000+01:00Estimat amic, com va tot?
No ens hem atrevit mai a...Estimat amic, com va tot?<br />No ens hem atrevit mai amb les terrines ni patés, però veient la suculència d'aquest post crec que no trigarem massa. Moltes besades amics.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com