tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post6964980588929334294..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: CLAFOTÍS DE BRESQUILLAFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65597438164329176032010-10-14T07:26:36.858+01:002010-10-14T07:26:36.858+01:00Quan el torne a fer li faré una foto.La primera ve...Quan el torne a fer li faré una foto.La primera vegada se'l menjàrem rapidíssim.Apart és que ni vaig pensar en fer una foto ni sé com l'he de fer arribar al teu blog.Estava bo ,boníssim.Moltes salutacions.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-52440187308405743812010-10-03T21:37:49.950+01:002010-10-03T21:37:49.950+01:00Laura-An: Estic content que t'haja eixit bo el...Laura-An: Estic content que t'haja eixit bo el clafotís!!! A veure si ens en mostres alguna foto!! :DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-45744544051577412742010-10-03T10:54:25.545+01:002010-10-03T10:54:25.545+01:00L'he fet i m'ha quedat bonísssim.Una recep...L'he fet i m'ha quedat bonísssim.Una recepta ben senzilla i ben bona.Gràcies.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-16971412967771559022010-09-29T05:40:28.023+01:002010-09-29T05:40:28.023+01:00Josepb: es va acabar "oficialíssimament"...Josepb: es va acabar "oficialíssimament". ;D<br /><br />Teresa: tant com reverències, no. Però sí que somreien satisfets.<br /><br />Queti: és que tinc molta sort amb els companys/es del departament. <br /><br />Starbase: el clafotís es pot fer de moltes fruites i sempre sol eixir bo.<br /><br />Gemma,Dolça, Glòria, Anna i Laura: el nostre català té paraules boniques i antigues per totes bandes. Quan més coneixem la nostra llengua (de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer), més en podem gaudir. I si és cosa dolça, encara més!!! ;D<br /><br />Visc a la cuina: ja ens diràs com t'ha eixit el teu clafotís.<br /><br />Manel: el dolç el va fer més passador, sí.<br /><br />Amics vermells: segur que, trieu la fruita que trieu, us eixirà boníssim. Sou uns artistes!<br /><br />La Quinta: moltes gràcies pel teu consell!! A veure si tinc sort i aprenc a fer coses amb brick com cal. Besades<br /><br />Els fogons: gràcies, amic.<br /><br />Anna: t'hauria agradat, segur.<br /><br />Xisca: segur que t'eixirà bo el que faces. Que tu cuines molt bé.<br /><br />Belén: Holaaaaa!!! Quant de temps!!! Ara em mire això que em recomanes. BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-66862284223830331982010-09-26T13:51:33.939+01:002010-09-26T13:51:33.939+01:00Hola caninyet espere que estigueube els dos! Ja fe...Hola caninyet espere que estigueube els dos! Ja feia molt de temps queno venia al teu bloc ( es que el facebook dels co..ns em te enganxadeta :-)) He vist aquest enllac al Bloc de <a href="http://dejardialamarina.blogspot.com/" rel="nofollow">Vicent</a> i he pensat que pot ser t'interesse:<br /><br />http://www.cercabloc.cat/<br /><br />Apuntat!<br /><br />un beset als dosBelenhttps://www.blogger.com/profile/08447376664174697920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-29606838064598950612010-09-25T10:27:13.560+01:002010-09-25T10:27:13.560+01:00Hola Francesc, els teus companys segur que t'h...Hola Francesc, els teus companys segur que t'he vàren agraïr i molt el retrobament dolç , a n'això se li diu començar amb bon peu. Jo també som novata amb les clafoutis però, mentres llegia com vàres fer la teva m'ha vengut al cap fer-ne una . Ja veurem.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-20465640740695118612010-09-25T09:53:05.066+01:002010-09-25T09:53:05.066+01:00Quan a aquestes hores de dissabte mire aquesta mer...Quan a aquestes hores de dissabte mire aquesta meravella dolceta... ummmm, Francesc.... què bo!Anna Gasconhttps://www.blogger.com/profile/10852064800659113425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-2683418265959511182010-09-25T08:44:38.393+01:002010-09-25T08:44:38.393+01:00Així qualsevol comença el curs!! Sempre és millor ...Així qualsevol comença el curs!! Sempre és millor començar d'una manera dolça que no pas amb un somriure amargat per la fi de les vacances... jo també vull companys com tu! ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-30829313432227314792010-09-22T12:31:06.209+01:002010-09-22T12:31:06.209+01:00quan he llegit bresquilles no sabia pas el que era...quan he llegit bresquilles no sabia pas el que era, sort que una mica més abaix ho posses.<br />té una pinta estupenda!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-55412434917221081622010-09-22T10:35:55.311+01:002010-09-22T10:35:55.311+01:00que bo ha de ser aquest clafotis! no sabia que ere...que bo ha de ser aquest clafotis! no sabia que eren bresquilles fins llegir aquesta recepta :)<br /><br />salutacionsLaura (Recetas Trucos y Tips)https://www.blogger.com/profile/02818813337779830356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-16181612112654300042010-09-20T11:23:22.872+01:002010-09-20T11:23:22.872+01:00Una recepta genial! Francesc!
Em vas fer una cons...Una recepta genial! Francesc!<br /><br />Em vas fer una consulta sobre la massa brick:<br />Prova a veure què tal el següent... a mi em funciona quan faig farcellets i bombons farcits: Pinto una capa de la brick amb mantega fosa, li col·loco una segona capa de massa brick, així queda més consistent, i després ho manipulo segons la recepta..., com la mantega la hidrata li dóna elasticitat i la segona capa ajuda a què no s'esmicoli... Espero que et serveixi! Besades!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-64809163132686659822010-09-19T10:18:34.972+01:002010-09-19T10:18:34.972+01:00Quina manera més dolça de començar l'escola. A...Quina manera més dolça de començar l'escola. Avui tinc ganes de cafloutis, ara només em falta triar la fruita!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-42167478136806349572010-09-18T15:50:39.885+01:002010-09-18T15:50:39.885+01:00Amb aquest nom tan sonor, segur que devia estar bo...Amb aquest nom tan sonor, segur que devia estar boníssim. Els teus companys no en deurien deixar ni una engruna... M'encanta el teu blog, perquè a més de cuina, sempre aprenc un munt de paraules noves!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-76968309035760306772010-09-17T20:37:35.034+01:002010-09-17T20:37:35.034+01:00Una bona idea per fer més portable l'horari co...Una bona idea per fer més portable l'horari complet de classes. M'agraden els clafoutis però no n'he menjat de préssec (bresquilla). Ves per on, pensava que eren peres. Coses de l'idioma, eh?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-19492472027275518092010-09-17T10:25:12.785+01:002010-09-17T10:25:12.785+01:00Segur que un tall d'aquesta clafoutís ajuda a ...Segur que un tall d'aquesta clafoutís ajuda a veure el dia amb més bon humor i afrontar l'horari complet de classes amb molta més energia.<br />Els teus companys de departament deuen estar encantats amb tu! :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-42379796561415752132010-09-17T08:24:20.681+01:002010-09-17T08:24:20.681+01:00que vagi molt bé l'inici del curs, francesc! a...que vagi molt bé l'inici del curs, francesc! amb aquestes postres segur que el primer dia va passar molt millor.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-89844630977567794802010-09-17T07:33:16.261+01:002010-09-17T07:33:16.261+01:00Perquè serà que després de les classes o de les re...Perquè serà que després de les classes o de les reunions docents sempre s'acaba tot allò dolç que portem!!!<br />Boníssima aquesta recepta amb bresquilla (quan he vist el títol no em podia imaginar que parlaves dels prèssecs)!!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-46260874800720270942010-09-16T22:39:15.525+01:002010-09-16T22:39:15.525+01:00Aquest clafoutis ha de ser ben bo, me l'apunto...Aquest clafoutis ha de ser ben bo, me l'apunto per provar-lo de fer a casa!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-20762902124412095022010-09-16T21:48:08.420+01:002010-09-16T21:48:08.420+01:00Jo en sóc de novata, no ho he fet mai el claffouti...Jo en sóc de novata, no ho he fet mai el claffoutis i hauries de veure la meva cara quant he llegit lo de bresquilla.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-71089550412066583252010-09-16T20:20:23.519+01:002010-09-16T20:20:23.519+01:00Un clafoutis!!M'encanten desde que els vaig de...Un clafoutis!!M'encanten desde que els vaig descobrir oficialment a l'escola Bell-art del David Lienas.<br /><br />Així de prèssec no l'he menjat mai i ha de ser boníssim :))starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-54422857233495332392010-09-16T18:05:15.356+01:002010-09-16T18:05:15.356+01:00Quina manera de començar el curs, Francesc! Per la...Quina manera de començar el curs, Francesc! Per la porta gran! Ets un luxe de company,xe. I el clafotis... mirarem de fer-ne un.<br />Bon curs!Q https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-46196639825622924482010-09-16T16:43:16.532+01:002010-09-16T16:43:16.532+01:00Ben original! i segur que els teus companys t'...Ben original! i segur que els teus companys t'han fet reverències! En prenc nota!<br />SalutacionsTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-83276128250734812842010-09-16T16:23:03.808+01:002010-09-16T16:23:03.808+01:00Francesc; Un bon começament de classes... i un bon...Francesc; Un bon começament de classes... i un bon acabament per aquest clafotís de bresquilla, "oficialment" acabat.<br /> Que vagi de gust Francesc¡¡ :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com