tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post6507271034788598168..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLIT ROSTIT I SOPA COBERTAFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-90044589997414919402008-12-28T23:45:00.000+01:002008-12-28T23:45:00.000+01:00Glòria: nosaltres no és que en mengem molt sovint,...Glòria: nosaltres no és que en mengem molt sovint, però aquest Nadal ens abellia provar-ho. Els noms? Una petita broma... o no? ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-55405083313426939652008-12-28T23:38:00.000+01:002008-12-28T23:38:00.000+01:00A mi no m'entusiasma el gall dindi però us fa molt...A mi no m'entusiasma el gall dindi però us fa molt de goig i m'agraden molt els noms que els heu posat.<BR/>Bon profit!glòriahttps://www.blogger.com/profile/03298157601189039693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-46798898350834081842008-12-28T21:10:00.000+01:002008-12-28T21:10:00.000+01:00Eva: gràcies! És una mica feinós, però compensa. B...Eva: gràcies! És una mica feinós, però compensa. BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-40688817334717927112008-12-28T15:18:00.000+01:002008-12-28T15:18:00.000+01:00Quina pinta que fa el Juan Carlos: Mort al Borbó!!...Quina pinta que fa el Juan Carlos: Mort al Borbó!!! jejeje!!! Quina feinada farcir aquest gall d'indi...ha quedat espectacular!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-30599638512185120952008-12-28T13:11:00.000+01:002008-12-28T13:11:00.000+01:00Amics Vermells: Hola Txell! Com va guapa? Quina ca...Amics Vermells: Hola Txell! Com va guapa? Quina casualitat! Aquesta sopa és un clàssic de la cuina de Beneixama i de bona part de la del País Valencià. Ja veus que és molt bona de fer. Ara, normalment es fa amb brou d'ossos de pollastre o de carn d'aquesta au. També hi solen posar morella i fetgets i "l'overa" d'una gallina i la fan a trossets uns vegada cuits. Ai el Kike! Si és que és un tros de pa!!! Besades per als dos.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-818634294895588012008-12-28T13:01:00.000+01:002008-12-28T13:01:00.000+01:00Eh! sabeu què en Kike sí que ha menjat sopa cobert...Eh! sabeu què en Kike sí que ha menjat sopa coberta, li feia la tia Consuelo de Ibi. Li heu portat un munt de records (diu que és boníssim!).<BR/>Ai, amics l'heu posat melancòlic! un munt de besets!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-52030203322402963842008-12-28T00:48:00.000+01:002008-12-28T00:48:00.000+01:00Gràcies pel teu comentari. Ho faig el millor que s...Gràcies pel teu comentari. Ho faig el millor que sé. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-15382596311680289322008-12-28T00:33:00.000+01:002008-12-28T00:33:00.000+01:00Umm què bo tot i molt ben explicat!!!Umm què bo tot i molt ben explicat!!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61530065085061148542008-12-27T23:26:00.000+01:002008-12-27T23:26:00.000+01:00Chis: Mare de Déu, quina feinada!!! I com és que e...Chis: Mare de Déu, quina feinada!!! I com és que es fan ara les matances, en plenes festes nadalenques? Què n'és el temps? Disculpa'm si sóc tan ignorant i "urbanita"... tot i que sóc de poble, no sé totes eixes coses. <BR/>La compota de poma suavitza molt i molt el sabor de l'indiot. El fa molt més passador perquè aquesta menja és "potent". Besades.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-69139400260919623372008-12-27T20:43:00.000+01:002008-12-27T20:43:00.000+01:00Jo si que estic embafada! avui feim matances i ara...Jo si que estic embafada! avui feim matances i ara som acabada de fer frit per 25. He fermat 14 bufetes i 14 pultrús, 39 llangonisses i la resta que ha quedat de 150 kilos de sobrassada, en format de culanes i sobrassadetes petites. <BR/>Ara menjaria una tallada d'indiot d'aquest amb molta compota!Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-80915075885533135832008-12-27T19:18:00.000+01:002008-12-27T19:18:00.000+01:00Xisco: els teus torrons han resultat espectaculars...Xisco: els teus torrons han resultat espectaculars!!!! A tots en han agradat moltíssi. A mi, però, m'han agradat particularment els de : cruu amb codonyat i de llet amb praliné d'avellana. Sobretot el cruu amb codonyat. És una delícia!!! Jo també vaig embafat amb tanta menjuga cada dia. Però, què vols? Són dies d'això. Salutacions!!! I, gràcies novament!!! Ets un artista!!!!<BR/><BR/>Manel: Gràcies! El que passa és que no podem continuar amb aquest ritme de menjades. La nostra salut és ressentiria massa. Toca fer bondat amb em menjar i tornar a les verdures, les amanides i el peix torrat o bullit. Salutacions i molt bon any 2009!!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-87664512014933349852008-12-27T18:56:00.000+01:002008-12-27T18:56:00.000+01:00francesc, aquest juan carlos té una pinta excel·le...francesc, aquest juan carlos té una pinta excel·lent, i el dinar de nadal devia ser memorable, amb la sopa coberta i aquest polit immens. celebro que les festes vagin per tan bon camí, i bon any!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-24863653320911337622008-12-27T14:34:00.000+01:002008-12-27T14:34:00.000+01:00si no fós per s'embafament que duc... me faria més...si no fós per s'embafament que duc... me faria més mengera de sa que me fa ara mateix!. Ja vareu tastar es torrons? esper que no n'hagueu deixat mica! vaig a fer horeta, que avui horabaixa he d'anar al cine i després al parc infantil de nadal(obert per als "grans" a partir de les 23) i després una estona a la demence. salut i que demà no vos facin moltes putades!xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-8364917250149224172008-12-27T09:33:00.000+01:002008-12-27T09:33:00.000+01:00Enric: MOOOOLTES GRÀCIES PELS BONS DESITJOS. Igual...Enric: MOOOOLTES GRÀCIES PELS BONS DESITJOS. Igualment per als dos. Pel que fa als noms, estan triats a posta. Ja m'entens. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-29385215571942055672008-12-27T02:28:00.000+01:002008-12-27T02:28:00.000+01:00A mi em passa com a la Gemma: els animals batejats...A mi em passa com a la Gemma: els animals batejats em faria cosa menjar-me'ls... Ara bé: Els noms s'ha de reconèixer que estan però que molt ben triats! HAHAHAHAHAHA!!!<BR/><BR/>A l'anterior comentari no us ho he dit, però ja sabeu que tant l'Anna Maria com jo us destigem, a vosaltres i a les vostres famílies, unes bones festes i un venturós any 2009.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-41185318087268136652008-12-26T11:34:00.000+01:002008-12-26T11:34:00.000+01:00Caram, Francesc, aquest cop us heu superat! Aquest...Caram, Francesc, aquest cop us heu superat! Aquest gall d'indi us ha qedat fantàstic! L'acompanyament amb la compota de poma és dels meus preferits.<BR/>Però crec que jo no podria cuinar un gall d'indi batejat... em faria cosa :( Clar que sempre em queda el recurs d'anar a comprar-lo a plaça ;)<BR/>Bon Nadal i bons àpats!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-88062515144813329722008-12-26T10:41:00.000+01:002008-12-26T10:41:00.000+01:00FrancescMagnífic l'aspecte d'aquest polit rostit i...Francesc<BR/><BR/>Magnífic l'aspecte d'aquest polit rostit i no dubtem que el gust encara era millor. També la sopa coberta té una presència impressionant. Per cert els noms dels polits em sonen però no sé de què.<BR/>Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.com