tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post6427168533294018757..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: ESCABETX A LA MEUAFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-46939766404667836152008-07-11T09:16:00.000+01:002008-07-11T09:16:00.000+01:00Amics vermells: el meu correu va com una carabassa...Amics vermells: el meu correu va com una carabassa! M'arriben els comentaris desordenats. Gràcies a vosaltres per llegir-me i fer-me eixos comentaris tan elogiosos. Em feu molta (sana) enveja de veure el vostre magnífic bloc amb eixe fotos tan suggerents. A mi encara em falta mooolta traça. Besets ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-7586867702548810592008-07-10T08:30:00.000+01:002008-07-10T08:30:00.000+01:00Xaro: Hola! Em sembla perfecte que copies tot el q...Xaro: Hola! Em sembla perfecte que copies tot el que vulgues. Ja em diràs si t'ha eixit bona. Per cert, el conyac era un "Gran Duque de Alba". És que a casa no bevem licors i tenia tota una ampolla regalada a l'abast i la vaig fer servir. Però supose que amb un bon conyac "Torres" o altre da casa nostra també eixià bona. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-52091838634618423232008-07-09T22:27:00.000+01:002008-07-09T22:27:00.000+01:00Que bé, estava buscant una recepta original per fe...Que bé, estava buscant una recepta original per fer sardines ara que es la época i aquesta m'encanta, te la copio!!<BR/>Un petó<BR/>Xaroxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-24276723503536379902008-07-09T06:49:00.000+01:002008-07-09T06:49:00.000+01:00Bo, no! boníssim aquest escabetx! amb un bon pa am...Bo, no! boníssim aquest escabetx! amb un bon pa amb tomàta, per esmorzar i una canya de cervesa... que més es pot demanar!!<BR/>Gràcies per recuperar aquestes receptes i compartir-les amb tothom.<BR/>Petons Francesc.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com