tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post6024585812026797506..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: BESCUIT DE LLIMÓ AMB GLAÇAFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-64954698328385240752010-02-14T23:05:19.265+01:002010-02-14T23:05:19.265+01:00Núria: aquest bescuit té un sabor de llimona molt ...Núria: aquest bescuit té un sabor de llimona molt potent. I és que a mi m'agrada molt el sabor àcid i aromàtic d'aquesta fruita. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-48004754280239606682010-02-14T23:01:46.041+01:002010-02-14T23:01:46.041+01:00T'ha quedat maquíssim..i ha de estar boníssim,...T'ha quedat maquíssim..i ha de estar boníssim, amb aquesta glasa de llimona per sobra!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-13466202164595712582010-02-14T12:50:26.067+01:002010-02-14T12:50:26.067+01:00Enric: ja m'imagine al Puyal "golejant&qu...Enric: ja m'imagine al Puyal "golejant" davant d'un bon pastís... he he he!!! Per cert, a mi, amb això de la fruita, em passa una mica com a tu, però en un altre sentit. Em fa molt d'ois el suc que desprén la fruita i no puc fer altra cosa que menjar-me-la amb ganivet i forqueta!! T'imagines fent això en un campament escolta? En fi, que tots tenim les nostres dèries. <br />Em fa molt de comboi que t'agrade el nou disseny. Ja m'agradaria a mi saber la centèsima part del que sap la teua Anna Maria i poder fer eixos dissenys tan preciosos que et fa (per cert, fes-li un beset de part nostra). SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-20145220529770964072010-02-14T11:23:18.966+01:002010-02-14T11:23:18.966+01:00Com que, al revés del que acostumo a fer, he comen...Com que, al revés del que acostumo a fer, he començat a llegir els posts que has publicat del darrer al primer que encara no havia llegit, m'ha fet fins i tot il·lusió no haver d'utilitzar un cop més el diccionari quan he llegit el mot “golejar”. :)<br /><br />Doncs l'altre dia, en un comentari que li enviava a la Gemma, de “La cuina de casa”, li deia que jo, de l'única manera que menjo fruita és elaborades en postres o en guisats, i la llimona, precisament, la utilitzo moltíssim per aromatitzar, i aquest bescuit aromatitzat amb llimones “casolanes”, com diu l'Eva, ha de ser de 10!<br /><br />P.S. El nou disseny també m'agrada molt. Es veu tot més clar.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-71542140165397828942010-02-10T20:15:49.354+01:002010-02-10T20:15:49.354+01:00GLÒRIA: a mi em passa com a tu. El problema és que...GLÒRIA: a mi em passa com a tu. El problema és que sóc incapaç de quedar-me només en això. Sóc llépol de mena. ;D<br /><br />Eva: el teu pastís és un ham impossible de rebutjar!!! Ah, per cert, enhorabona per tot el que tens. Ja m'entens, "futura mamà"... ;D<br /><br />Mercè: gràcies pel teu comentari. Doncs sí, vaig una mica "d'estrena". El que passa és que només he pogut que canviar de plantilla predissenyada i afegir-hi uns retocs molt petits. No sé fer servir això dels codis HTML... Ja m'agradariaFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-75167091616788023202010-02-10T02:07:36.793+01:002010-02-10T02:07:36.793+01:00Francesc, estrenes nou look, no?? :) Molt bonic! I...Francesc, estrenes nou look, no?? :) Molt bonic! I la distribució m'agrada més.<br />Aquest bescuit de llimona amb llimones de casa, ha de ser deliciós!!<br />Quina salivera m'has fet venir! ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-115384891564965662010-02-09T22:44:21.293+01:002010-02-09T22:44:21.293+01:00Amb llimones de collita pròpia aquest bescuit ha d...Amb llimones de collita pròpia aquest bescuit ha de ser de 10!!!! és tan fàcil de fer i bo, oi?mmmmmmm...ara m'en menjaria un talle...jejeje!!!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-91697309507754408532010-02-09T12:29:00.030+01:002010-02-09T12:29:00.030+01:00M'agrada la pastisseria casolana i les fotogra...M'agrada la pastisseria casolana i les fotografies que publiques són un bon reclam però...no m'hi agrada la fruita ni els seus sabors ja que en pastisseria-quan em sento gourmanda que és sovint-em limito a trufa, xocolata, mantega, pinyons etc.. La fruita benaurada me la menjo apart. Ara bé, com t'he dit, les fotografies evidencien un menjar molt menjívol si se'm permet el pleonasme.<br />Besades amics!GLÒRIAhttps://www.blogger.com/profile/13174578209953454819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-81292228449201415592010-02-09T06:50:15.519+01:002010-02-09T06:50:15.519+01:00Josep: era molt i molt bo. A mi m'agrada molt ...Josep: era molt i molt bo. A mi m'agrada molt el sabor de la llimona i no me'n puc estar. No en va quedar massa, no, de bescuit.<br /><br />Amics Vermells: estic content que us haja agradat el nou disseny del blog. Compte amb el bescuit, que és molt calòric!! ;D<br /><br />Gemma: ha quedat una mica més "modernet", el blog, no trobes? L'altra plantilla ja la tenia massa vista. I sí, té un gust de llimó potent. Però, és que m'agrada tant!!!<br /><br />Xavier: el "suc" que tu dius, és part de la glaça que es va escórrer cap a la base. Bé, la meua dona és de l'Alcúdia (vora Alzira) i allà en diuen "llima". Al meu poble, Beneixama, en diem "llimó". Coses de l'idioma.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-41363758543249024012010-02-09T00:09:05.916+01:002010-02-09T00:09:05.916+01:00Uf! M'apunte la recepta... Supose que és d'...Uf! M'apunte la recepta... Supose que és d'estes coques que no cal sucar-les en res per a menjar-se-les... Quin suquet que li ix tan rebò!<br /><br />Xè, i a l'Alcúdia li dieu 'llimó' a la 'llima'? De quina Alcúdia ets?<br /><br />M'ha agradat això de 'sucre de piló'...Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-23901130690540312362010-02-08T11:42:24.288+01:002010-02-08T11:42:24.288+01:00Amb llimones pròpies aquesta coca encara ha de que...Amb llimones pròpies aquesta coca encara ha de quedar més bona. I la glassa t'ha quedat fantàstica, m'imagino que ha de tenir un gust de llimona ben potent.<br />Per cert, m'agrada molt el nou look del blog!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-79029897736464519482010-02-08T09:42:26.315+01:002010-02-08T09:42:26.315+01:00Estimat amic, m'agrada molt, però molt el nou ...Estimat amic, m'agrada molt, però molt el nou bloc, el nou dissenys és fantàstic.<br />El teu bescuit ideal, per avui que em falten vitamines per començar amb marxa aquest dilluns de febrer.<br />Besades bonicLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-4090535800357516792010-02-07T23:39:06.093+01:002010-02-07T23:39:06.093+01:00Francesc,
T'ha quedat un bescuit fantàstic, ja...Francesc,<br />T'ha quedat un bescuit fantàstic, ja no pregunto el gust que tenia, perquè per les fotos es pot veure que no van quedar ni les engrunes, cosa que no m'estranya gens ni mica. Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.com