tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post5541800441630039741..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: XAMPINYONS AMB CEBA CONFITADA I SALSA ROCAFORTFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-3601183351391093702010-12-30T19:18:59.912+01:002010-12-30T19:18:59.912+01:00La cuina de l'Eri: doncs sí. Hi cal una barra ...La cuina de l'Eri: doncs sí. Hi cal una barra de pa per sucar-hi. Te la menjaries sencera!! ;D<br /><br />Gemma: això és com tu dius. Aprofita com a aperitiu o com a guarnició. Era molt bo. Molt bon any nou!!!<br /><br />Queti: no han pogut ser vermelles perquè la salsa no ho permetia, però el seu esperit hi era. Besades, guapa!!!<br /><br />Dolça: l'institut em dóna, sobretot, alegries... i molt d'estrès. Bones festes, bonica!!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-35153370794158029802010-12-27T19:38:45.129+01:002010-12-27T19:38:45.129+01:00veig que de l'institut a més de disgustos i en...veig que de l'institut a més de disgustos i enrabiades en treus coses bones, jejej!!!<br />BONES FESTES<br />PTNTS<br />DOLÇANo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-47354150149151097712010-12-27T10:49:38.360+01:002010-12-27T10:49:38.360+01:00Espectacular, el plat! Llàstima que les quatre bar...Espectacular, el plat! Llàstima que les quatre barres no siguen roges! ;)<br />Com bé diu Gemma, també és molt adequat per acompanyar carn. Gràcies per compartir-lo, amic!Q https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-66666885209729687442010-12-27T10:02:11.630+01:002010-12-27T10:02:11.630+01:00Una combinaciço boníssima! I tan pot servir com a ...Una combinaciço boníssima! I tan pot servir com a aperitiu com per acompanyar un plat de carn...<br />Bon Nadal i feliç ant nou!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-87244607920714542792010-12-27T08:59:31.901+01:002010-12-27T08:59:31.901+01:00Realment la combinació dels tres sabors ha de ser ...Realment la combinació dels tres sabors ha de ser exquisida! Me l’apunto i tindré en compte tenir un bon pa per sucar-hi! Gràcies,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com