tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post417773288982535594..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLPETS AMB PÉSOLS I CEBAFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-75930200340341587482008-09-30T12:57:00.000+01:002008-09-30T12:57:00.000+01:00Caram, quina pinta més rebona!!!I l'explicació amb...Caram, quina pinta més rebona!!!<BR/>I l'explicació amb les imatges molt ben detallada! Ja fa ganes de sucar-hi pa!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-37205172337674149092008-09-28T20:02:00.000+01:002008-09-28T20:02:00.000+01:00Xaro: l'olla de pressió és una eina ben útil a la ...Xaro: l'olla de pressió és una eina ben útil a la cuina, sobretot per als qui no tenim tot el temps que voldríem per a cuinar-hi.<BR/><BR/>Teresa: ara mateix m'ho mire. Besets.<BR/><BR/>Miquelet: ànim, que a mi també em passa.<BR/><BR/>Josep: em faria molta il·lusió visitar el teu bloc, però, quina és l'adreça? SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61816605554933583532008-09-26T21:53:00.000+01:002008-09-26T21:53:00.000+01:00Una delícia de debó aquests polpets¡¡ Estàs convi...Una delícia de debó aquests polpets¡¡<BR/> Estàs convidat a veure el meu bloc (menja de bacallà), encara tinc que apendre moltes coses, desitjo que trobaré "bon rotllo" i tu ets un d'ells -per ajudar-me a fer-ho una mica milló cada día i també per el "bon rotllo" JOSEP.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-23978815836551041572008-09-25T11:37:00.000+01:002008-09-25T11:37:00.000+01:00Hui m'has agafat amb fam i després de llegir la re...Hui m'has agafat amb fam i després de llegir la recepta tinc els budells que semblen una orquestra. Vai a veure si menge alguna cosa, perquè si no no aguante fins el dinar.<BR/><BR/>Salut.miquelethttps://www.blogger.com/profile/09839256434378939990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-43428217638674164582008-09-25T09:14:00.000+01:002008-09-25T09:14:00.000+01:00Per als interessats en la cuina, ací us deixe l'ad...Per als interessats en la cuina, ací us deixe l'adreça d'un bloc que he trobat hui i que crec que té alguna cosa en comú amb vosaltres ;)<BR/><BR/>http://blocalforn.blogspot.com/<BR/><BR/>(Per cert, com aneu amb el tema de les plutges? Tot bé?)Teresahttps://www.blogger.com/profile/17781072752838566075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-4752248426184022592008-09-24T19:01:00.000+01:002008-09-24T19:01:00.000+01:00Vaig pre-jubilar l'olla a pressió i me la faràs to...Vaig pre-jubilar l'olla a pressió i me la faràs tornar a treure per poder fer aquest fantàstics popets!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-23793853037446954472008-09-24T06:48:00.000+01:002008-09-24T06:48:00.000+01:00Oreto: ;DAmics vermells: doncs si, li agradava mo...Oreto: ;D<BR/><BR/>Amics vermells: doncs si, li agradava molt la cuina, el que passa és que, com era mestra, sempre es queixava que no podia fer-ho tan bé com calia per manca de temps. <BR/><BR/>Manel: és que la meua dona em vol molt. <BR/><BR/>Enric: amb eixe suquet et pots menjar un pa sencer si no t'hi poses fre. A mi em passa.<BR/><BR/>Gemma: hi tens tota la raó.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-48036586852240931282008-09-24T06:09:00.000+01:002008-09-24T06:09:00.000+01:00Les receptes de la mare són les millors, oi?A casa...Les receptes de la mare són les millors, oi?<BR/>A casa, sobretot amb els guisats i plats amb suc, sempre pregunto la recepta a me mare ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-62526411586431092272008-09-24T01:25:00.000+01:002008-09-24T01:25:00.000+01:00Uau!, quin suquet!!!Uau!, quin suquet!!!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-16109354698337763692008-09-23T23:42:00.000+01:002008-09-23T23:42:00.000+01:00ja ho ha dit oreto, bonìssims... si ho diu ella qu...ja ho ha dit oreto, bonìssims... si ho diu ella que els ha provat, els altres només podem aplaudir la recepta.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-4930341606853299092008-09-23T21:03:00.000+01:002008-09-23T21:03:00.000+01:00Renoi, quin plat més suculent! la teva mare és una...Renoi, quin plat més suculent! la teva mare és una màquina de les cassoles, eh?!<BR/><BR/>Aquest segur que cau!<BR/>petons als dos!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-58980026272691020042008-09-23T20:58:00.000+01:002008-09-23T20:58:00.000+01:00Boníssims!Boníssims!Oreto Doménechhttps://www.blogger.com/profile/07303462048906698622noreply@blogger.com