tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post3715348222629345876..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: POLLASTRE AMB CEPS, TOMATA I CEBES TENDRESFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61356754920635886292011-10-28T07:18:58.649+01:002011-10-28T07:18:58.649+01:00Bojos: era bo de veritat i fàcil de fer. Salutacio...Bojos: era bo de veritat i fàcil de fer. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-18364550771752134812011-10-27T17:24:53.172+01:002011-10-27T17:24:53.172+01:00Quina gana que fa aquest pollastre!Quina gana que fa aquest pollastre!bojosperlacuinahttp://www.bojosperlacuina.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-1278971002774227022011-09-16T22:51:56.355+01:002011-09-16T22:51:56.355+01:00Demane disculpes a tots els qui em feu comentaris ...Demane disculpes a tots els qui em feu comentaris per haver tardat tant a respondre-vos. <br /><br />QuetiB: jo també estic molt content de ser amic teu. Transmets molt bon rotllo i alegria natural. Ja tinc ganes que coincidim per València i anar de coses de cuina... Perill!!!<br /><br />Starbase: a mi els ceps em tenen robat el cor, però també pense com tu, no ens hem de deixar perdre els altres bolets saborosos que coneixem. El que passa és que ací, al País Valencià, costen molt de trobar.<br /><br />La Lectora: encantats d'haver compartit taula i vivències amb tu. T'estimem. Però ja ho saps, no?<br /><br />Cocina con mucho amor: estic content que aquest plat tan senzill t'haja dut bons records. Si el prepares ja em diràs com t'ha eixit. Salutacions i gràcies per la teua visita.<br /><br />Margot: em fa molt content que visites el meu blog. Ja saps que sóc fan total del teu!!! Besades<br /><br />Dolça: coincidisc plenament amb tu. Això del règim m'obliga a cercar plats nous que no em facen perdre el gust per la cuina i que, alhora, siguen poc calòrics. El pa és un problema, però... ;D<br /><br />Marta: gràcies pel teu comentari!!! A mi em passa darrerament com a tu. BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-66202125575001115632011-09-15T12:29:41.863+01:002011-09-15T12:29:41.863+01:00He estat una mica apartada del mon dels blocs de c...He estat una mica apartada del mon dels blocs de cuina i he tingut el meu una mica abandonat :( la feina m'ha absorbit molt! però ara m'hi torno a posar! <br />Els ceps m'encanten! que bé retrobar-te!Martahttps://www.blogger.com/profile/04895236228624746578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-73713473314291786052011-08-29T11:47:39.869+01:002011-08-29T11:47:39.869+01:00Aquí tens una altra fan dels ceps, encara que no m...Aquí tens una altra fan dels ceps, encara que no menyspreo els altres bolets... davant dels ceps cal treure's el barret i guisadets amb aquest pollastre... ja ho dius bé, no massa calòric si no tenim en compte el pa que hi sucarem!!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-39713497327918966762011-08-27T03:14:19.096+01:002011-08-27T03:14:19.096+01:00Hola Francesc, sento la oloreta del pollastre.
Jo ...Hola Francesc, sento la oloreta del pollastre.<br />Jo any enrera el feia en prunes, gambas,o al ajillo, ara no en faig gaire, bueno si demá, per en Mikel. ja ja.<br />Una abraçada.margothttps://www.blogger.com/profile/04063659821637425074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65235957001631955022011-08-26T17:17:07.828+01:002011-08-26T17:17:07.828+01:00Estoy seguera de que su aspecto coincidirá con su ...Estoy seguera de que su aspecto coincidirá con su sabor. Un plato precioso que me recuerda muchísimo la cocina de casa. Hace ya muchos años que no disfruto de ella. Tu me has dado la idea y pienso hacer el plato lo antes posible.Ya te diré. Saludos.http://cocinaconmuchoamor.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-16264156179840295662011-08-26T12:59:57.586+01:002011-08-26T12:59:57.586+01:00Una delícia! En done fe que vaig gaudir-ne! Gràcie...Una delícia! En done fe que vaig gaudir-ne! Gràcies, Francesc.Laura Santacruzhttps://www.blogger.com/profile/13104088023805168852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-60162174014693538722011-08-26T08:44:30.683+01:002011-08-26T08:44:30.683+01:00Jo també soc molt i molt fan dels ceps. No puc dir...Jo també soc molt i molt fan dels ceps. No puc dir que siguin els meus preferits perque es clar ningú es vol deixar perdre tots els altres. Però n'estic profundament enamorat. I amb pollastre també, es clar :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-57147986799933673662011-08-26T07:46:29.626+01:002011-08-26T07:46:29.626+01:00Ai, Francesc, quin desdejuni m'has regalat! De...Ai, Francesc, quin desdejuni m'has regalat! Després del café, el teu post, amb les aromes de la cassola... Mmmmmm! estic amb tu, que deu ser difícil no sucar-hi pa, ;-)<br />Moltes gràcies, també, pels mots que em dediques. I, quan vulgues (setembre ja el tenim a tocar) fem una volteta per botigues i restaurants del cap-i-casal "faller". Estic tan pagada de ser amiga teua, que avui no em cal ni dinar!!<br />Una abraçadota plena d'estima!Q https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.com