tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post3698152496706074362..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: XAMPINYONS AMB SALSA D'AMETLA I ESPÈCIESFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-88832092772525271512013-05-20T22:07:25.210+01:002013-05-20T22:07:25.210+01:00Els fruits saborosos: estan molt bons. Fa lleig qu...Els fruits saborosos: estan molt bons. Fa lleig que jo ho diga, però és cert.<br /><br />Quina bona pinta: els "xampis" m'agraden molt i sempre fan un bon acompanyament i es poden preparar de moltes maneres.<br /><br />Georgina: el ras-alhanut és una espècie que m'encanta. Bé, un conjunt d'elles. A la zona on visc estem molt acostumats a usar les herbes medicinals i oloroses per a guisar, perquè en tenim moltes a la serra. Deu ser una romanalla del nostre passat islàmic. Salutacions<br /><br />Teresa: si els fas, ja em diràs què t'han semblat. Tens un blog molt guapet. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-47990112870662605782013-05-12T21:38:57.749+01:002013-05-12T21:38:57.749+01:00Que pinta!! a tastar toca...
Bessets
http://desdel...Que pinta!! a tastar toca...<br />Bessets<br />http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/teresahttps://www.blogger.com/profile/18050862730438209176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-23338552739350722502013-05-10T18:59:20.091+01:002013-05-10T18:59:20.091+01:00m'encanta que utilitzis el ras-el-hanout, prov...m'encanta que utilitzis el ras-el-hanout, prova que és molt versàtil i el podem fer servir en moltíssimes preparacions...<br />una salutació!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-68263252633569016762013-05-10T18:21:36.213+01:002013-05-10T18:21:36.213+01:00Una receta muy sabrosa para hacer los champis de o...Una receta muy sabrosa para hacer los champis de otra manera. Gracias ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10902025416803578064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-63860547375050265492013-05-10T16:33:06.173+01:002013-05-10T16:33:06.173+01:00Tenen un pinta boníssima!! l'haurem de tastar....Tenen un pinta boníssima!! l'haurem de tastar.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11176183128006954363noreply@blogger.com