tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post3032268729311827609..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: SALTZIKIFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65579417250749203822009-09-05T16:11:30.535+01:002009-09-05T16:11:30.535+01:00Aquesta salsa m'encanta!! segur que va quedar ...Aquesta salsa m'encanta!! segur que va quedar boníssima, amb aquest jove ajudant..jeje.<br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-39345152014746987752009-09-02T00:42:55.849+01:002009-09-02T00:42:55.849+01:00Chis: és clar!!! El Joan no només en fa cara, ho é...Chis: és clar!!! El Joan no només en fa cara, ho és (encara que, de vegades, faça entremaliadures, com qualsevol al·lotell). Com tu dius molt bé, el viatjar obri fronteres... i no només les gastronòmiques. Besades, guapa!!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-54695307503190604062009-09-01T12:31:02.817+01:002009-09-01T12:31:02.817+01:00Ueeeep!
Si hi ha posat la mà un mallorquí, ha de s...Ueeeep!<br />Si hi ha posat la mà un mallorquí, ha de ser bo de precís!! Quina cara de "bon al.lot" que fa en Joan! <br />Això de viatjar pel món ens fa obrir fronteres gastronòmiques!! <br />Salut, amics!Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-15043467895684390512009-09-01T12:31:00.390+01:002009-09-01T12:31:00.390+01:00Ueeeep!
Si hi ha posat la mà un mallorquí, ha de s...Ueeeep!<br />Si hi ha posat la mà un mallorquí, ha de ser bo de precís!! Quina cara de "bon al.lot" que fa en Joan! <br />Això de viatjar pel món ens fa obrir fronteres gastronòmiques!! <br />Salut, amics!Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-64634829793579222552009-08-31T23:35:50.731+01:002009-08-31T23:35:50.731+01:00Eva: es pot usar per untar-la sobre el pa i menjar...Eva: es pot usar per untar-la sobre el pa i menjar-la directament o acompanyar una amanida, o una carn...<br /><br />Sara Maria: l'oli de Beneixama té virtuts insospitades. El que cobria el saltziki grec era més suau, però.<br /><br />Amics Vermells: nosaltres també teníem ganes de tornar a restablir vells contactes amicals. Besades des del Califat Independent de Beneixama.<br /><br />Teresa: supose que ho duries malament, com jo. Sóc molt de menjar i m'hi falta voluntat. BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-28468596973295772009-08-31T09:11:16.452+01:002009-08-31T09:11:16.452+01:00Quin perill que tens a la cuina, mareeeeeee! Si vi...Quin perill que tens a la cuina, mareeeeeee! Si visquera a casa vostra no sé com duria allò de la dieta, hahahaha.<br /><br /><br />besetsTeresahttps://www.blogger.com/profile/17781072752838566075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-89156231906806321152009-08-31T08:49:37.205+01:002009-08-31T08:49:37.205+01:00Hola estimats amics, quines ganes de tornar-vos a ...Hola estimats amics, quines ganes de tornar-vos a llegir. Us hem trobat moltíssim a faltar, menys mal que pel facebook tenia notícies vostres!<br />Una salsa espectacular, boníssima com tot el que feu! Besades mediterrànies i vermelles.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-88145527810837963782009-08-31T08:42:47.278+01:002009-08-31T08:42:47.278+01:00Crec que el secret és l'oli que vàreu fer serv...Crec que el secret és l'oli que vàreu fer servir...Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-8319190631102226132009-08-31T07:47:58.225+01:002009-08-31T07:47:58.225+01:00Quin viatge tan xulo per la mediterrania!!! Aquest...Quin viatge tan xulo per la mediterrania!!! Aquesta salsa amb que s'acompanya?<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-5528484315166809252009-08-31T07:23:16.803+01:002009-08-31T07:23:16.803+01:00Maia: això de la textura potser deu tenir a veure ...Maia: això de la textura potser deu tenir a veure amb això de la llet de cabra que expliques. A la pròxima vegada que en faça usaré uns iogurts de llet de cabra, molt cremosos, que fan a València. Pel que fa a la menta, no en vaig provar cap que n'hi duguera. Això no vol dir que no se n'hi puga posar. Segur que hi ha receptes de saltziki que en duen. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-61356670434777475112009-08-31T02:04:26.421+01:002009-08-31T02:04:26.421+01:00Quin ajudant, això si que és un luxe....Esta bé ai...Quin ajudant, això si que és un luxe....Esta bé això de posar a escorrer el yogur, no hi havia pensat. A mi hem van explicar que els hi queda més cremós perquè el seu yogur esta fet amb llet de cabra. I no li posas menta?maiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.com