tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post2937401461540632294..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: PASTÍS DE CARLOTA I AMETLA AMB COBERTURA DE XOCOLATEFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-36542969433184065332013-11-15T21:13:38.440+01:002013-11-15T21:13:38.440+01:00Núria: el nostre català té tot de varietats i expr...Núria: el nostre català té tot de varietats i expressions que l'enriqueixen per a tots. També és cert que hi ha bandes del País Valencià que també en diuen "psstanaga". Salutacions<br /><br />Ma Glòria: La Dolça fa cocs de quasi de tot. Es nota que li agraden molt i que hi té molta traça. Besets<br /><br />Enric: Moltes gràcies per la teua recepta. Me l'apunte per a la pròxima vegada. Estic content que t'haja portat tants bons records. Una abraçadaFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65315453296945024452013-11-15T19:53:59.886+01:002013-11-15T19:53:59.886+01:00Vaig estudiar amb companys del sud i la paraula ca...Vaig estudiar amb companys del sud i la paraula carlota m'ha portat molt bons records...et passo una recepta de pastis de pastanaga classica per voleu fer-ne un tastet!!<br /><br />http://sucrebcn.blogspot.com.es/2013/11/el-millor-carrot-cake-del-mon-mundial.html?m=1Enrichttps://www.blogger.com/profile/05416452662274908774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-3571358923048210472013-11-12T10:53:09.350+01:002013-11-12T10:53:09.350+01:00Celebro que t'hagi agradat Francesc... aquesta...Celebro que t'hagi agradat Francesc... aquesta Dolça se'n fa un fart de fer cocs ;-)<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-91098684504908562202013-11-11T11:04:44.353+01:002013-11-11T11:04:44.353+01:00Quan he llegit Carlota no sabia ben bé que era, fi...Quan he llegit Carlota no sabia ben bé que era, fins que he vist que era pastanaga! M'agrada la riquesa de la nostra llengua! I he après una cosa nova!<br />El pastís té una pinta impressionant, a més mai havia vist un pastís de pastanaga cobert amb xocolata i ha de ser deliciós! El faré seguríssim!! PetonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-69941290251335385852013-11-09T12:37:06.750+01:002013-11-09T12:37:06.750+01:00Chus: Gràcies. És que al meu poble estem perden pa...Chus: Gràcies. És que al meu poble estem perden paraules catalanes de tota la vida a un ritme que fa feredat i a mi em fa patir molt, la veritat.<br /><br />MaJosé: l'ametlla hi fa una molt bona combinació.<br /><br />Gemma: no saps com t'agraesc la teua indicació!! M'acabes de resoldre un problema!!! :D Coses de l'idioma. Des d'ara impulsor quan toque i "lleudo", també. BesetsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-5435436692465667552013-11-09T09:30:44.035+01:002013-11-09T09:30:44.035+01:00Per ser estrictes, a pastisseria del Royal en diem...Per ser estrictes, a pastisseria del Royal en diem impulsor. El llevat o lleudo, és el del pa, je je je... :)<br />La combinació de la pastanaga i la xocolata ha de ser sensacional!<br />I ja sabem que la Glòria és la reina dels cócs...:)<br />Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-30994469868312907612013-11-08T22:32:19.362+01:002013-11-08T22:32:19.362+01:00Molt bo! La propera vegada que faci bescuit de pas...Molt bo! La propera vegada que faci bescuit de pastanaga li posaré també ametlla, ha de ser deliciós. Petons, MJMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-33871302896001615762013-11-08T20:35:10.135+01:002013-11-08T20:35:10.135+01:00Sí senyor, s'ha de mantenir la paraula lleudo,...Sí senyor, s'ha de mantenir la paraula lleudo, si no, acabarem tots parlant amb la variant dels llibres de text de català a les escoles! A part d'això, aquest pastís ha de ser molt esponjós i saborós. I la xocolata ja és la cirereta! Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.com