tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post2662144756926337618..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: LLOMELLO A LA MELFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-3959720868131833932008-12-27T09:27:00.000+01:002008-12-27T09:27:00.000+01:00Enric: la ceba queda com una salsa molt suau. Gair...Enric: la ceba queda com una salsa molt suau. Gairebé no es nota que hi ha trossets de ceba de tan tova com queda. Això de "l'enganyamarits" és tota una troballa! ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-70879669053863826762008-12-27T02:12:00.000+01:002008-12-27T02:12:00.000+01:00Curiosíssim plat, amb sopa de ceba i mel! No he co...Curiosíssim plat, amb sopa de ceba i mel! No he comprat mai sopa de ceba en sobre: com queda?: com una crema, és a dir, sense trossos de ceba?...<BR/><BR/>A mi m'encanta que ens vagis posant tots els noms tal i com els dieu a les diferents parts del País Valencià, és un enriquiment pel nostre cada cop més migrat vocabulari.<BR/><BR/>Per cert: del estri amb varetes per batre, a casa sempre n'havien dit un "enganyamarits", i això ve perquè les mestresses de casa d'abans l'utilitzaven per batre els ous a l'hora de fer truites, i com que l'ou queda molt més escumós, les truites semblaven que fossin de dos ous i no d'un. (És allò que diuen: Si no è vero, è ben trobato.) :)enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-75721096381248302092008-12-24T20:12:00.000+01:002008-12-24T20:12:00.000+01:00Belén: doncs, jo no coneixia aquesta recepta que t...Belén: doncs, jo no coneixia aquesta recepta que tu dius. Algun dia la provaré. ;D<BR/><BR/>Teresa: tens raó, però ara és època d'inaugurar mitxelins... Besades<BR/><BR/>Josep: amb aquest plat et pots menjar un kilo de pa sucat si vols. Això d'"Hacendado" és perquè era la més barata i funciona igualment.<BR/><BR/>Mar: Mooolt BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!!! Petonarro.<BR/><BR/>Gemma: doncs, sí que queda bo. El que passa és que engreixa una mica. Besades.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-9079589078123138182008-12-24T08:34:00.000+01:002008-12-24T08:34:00.000+01:00Mmmm... un plat ideal per a sucar pa! Entre les se...Mmmm... un plat ideal per a sucar pa! Entre les sebes i la mel, ha de quedar ben dolç... deliciós!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-84647870983527694962008-12-24T08:14:00.000+01:002008-12-24T08:14:00.000+01:00Bon Nadal i bona cuina!Bon Nadal i bona cuina!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16314985765728239317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-65451364886116875112008-12-23T22:03:00.000+01:002008-12-23T22:03:00.000+01:00Francesc,Molt bó el xup-xup que has fet. En prenem...Francesc,<BR/>Molt bó el xup-xup que has fet. En prenem nota.<BR/>Suposo que la sopa "Hacendado" deu ser per a fer país, no?<BR/>Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-51240390907854574172008-12-23T18:22:00.000+01:002008-12-23T18:22:00.000+01:00Per favor, Francesc, controla't, que ja et veig de...Per favor, Francesc, controla't, que ja et veig després de festes fent hores extra d'el·líptica...:-)Teresahttps://www.blogger.com/profile/17781072752838566075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-86138240111128148242008-12-23T16:56:00.000+01:002008-12-23T16:56:00.000+01:00Molt bo...Jo ho coneixia amd "llibrets" de llomell...Molt bo...Jo ho coneixia amd "llibrets" de llomello, farcits de mel, pinyons i formatge parmigiano...pero amb elgustes de la ceba te que estar bonisim!Belenhttps://www.blogger.com/profile/08447376664174697920noreply@blogger.com