tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post2642962280524989487..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: OUS NEVATS, O TOCAR EL CEL A LA TERRA...Franceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-29597840944807009252008-06-26T08:35:00.000+01:002008-06-26T08:35:00.000+01:00Gemma: ja em diràs, si els fas, si t'han agradat. ...Gemma: ja em diràs, si els fas, si t'han agradat. Besades. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-57947892647630199162008-06-25T10:21:00.000+01:002008-06-25T10:21:00.000+01:00Ole, perfecte, ja tenim la recepta!!!!Dóna les grà...Ole, perfecte, ja tenim la recepta!!!!<BR/>Dóna les gràcies un cop més a la teva sogra, que som molts els que farem la seva recepta, seguríssim!<BR/>Tenen una pinta deliciosa.... boníssims!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-77035047562360752192008-06-24T12:48:00.000+01:002008-06-24T12:48:00.000+01:00Xisco: gràcies per la teua generositat. Provaré de...Xisco: gràcies per la teua generositat. Provaré de trobar-lo per València. Si no, ja en parlarem. P.S. Molt xules les fotos de la teua amiga Chis al teu obrador. Veig que us ho passeu molt bé. :D<BR/><BR/>Enric: Gràcies pel teu comentari. Ha aparegut publicat ara no sé per què. La meua sogra val el seu pes en or. Salutacions i espere aprendre a fer millor els posts, perquè encara no domine prou el tema. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-37200309651413427652008-06-23T23:14:00.000+01:002008-06-23T23:14:00.000+01:00Jaume llabrés-aina pascual-roser ramos-miquel sber...Jaume llabrés-aina pascual-roser ramos-miquel sbert- donald g. murray <BR/><BR/>LA CUINA CONVENTUAL A MALLORCA<BR/> Espais, costumari i receptes<BR/><BR/><BR/>és un llibre editat per es consell de mallorca, al 2005, però l'he vist a ses llibreries.<BR/><BR/>ISBN: 84-9716-465-2<BR/><BR/>És una edicio de luxe, jo la tenc perque me la regalaren els del consell... perque si no... val prop de 120€ a la llibreria on el vaig veure. crec que serà millor que te'l deixi un parell de mesos en cas que el vulguis mirar... :Pxiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-71561503454972339002008-06-23T14:09:00.000+01:002008-06-23T14:09:00.000+01:00Glòria: gràcies pels teus comentaris. La meua sogr...Glòria: gràcies pels teus comentaris. La meua sogra és un encant, i no m'ha posat cap impediment quan li he demanat que m'explicara la recepta. Fins i tot ha aguantat que la fotografiara fent-la. :)<BR/><BR/>Eva: Oreto i la meua sogra són de la comarca de la Ribera Alta i jo de la de l'Alcoià. No és un plat que conega llevat dels àmbits estrictament familiars de cals meus sogres. No és un plat, diríem "típic", però no lleva que siga molt bo. ;)<BR/><BR/>Manel: amb la meua sogra és quasi impossible aprimar-se com un vol. Quan no et fa uns ous nevats, s'inventa una coca dolça i a veure qui se n'està de fer-li'n una mossegada (a la coca, és clar). Gràcies. :))<BR/><BR/>Amics vermells: encara no en sé prou per a fer els posts com m'agradaria, però mira, a poc a poc. El tema de tanta foto em preocupava una mica, però és que hi ha passos en aquesta recepta que s'han de veure per entendre-la bé. Per cert, estic encantat amb el vostre post de la fleca. Salutacions i besades per als dos. ;)<BR/><BR/>Xisco: les rajoles que tu dius són les de la cuina de la meua sogra al xalet d'Alberic. Són una mica barroques, però recullen motius i colors tradicionals valencians. Deuen tindre uns trenta anys i avui dia ja no se'n fan. M'interessa molt això que dius tu del llibre conventual. A mi ja em semblava que podia ser una recepta de convent de monges, per allò que són molt estalviadores i saben fer coses bones. Tanmateix, no sé l'origen dels ous nevats. Si en descobreixes alguna cosa més, m'ho diràs? Per cert, et recordes del títol del llibre de cuina conventual que esmentes? Gràcies. ;)<BR/><BR/>Dèlfica: estic content que t'hages animat a preparar aquestes postres. Ja em diràs si han tingut èxit a ta casa. Bona revetla!. :)))Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-17000052724479738552008-06-23T09:20:00.000+01:002008-06-23T09:20:00.000+01:00Moltíssimes gràcies, Francesc i, sobretot, a la te...Moltíssimes gràcies, Francesc i, sobretot, a la teva sogra per posar-nos a l'abast aquesta interessantíssima i original recepta.<BR/><BR/>Un "post" magníficament il·lustrat amb la imatge i amb la paraula escrita, com ja ens tens des de sempre tan ben acostumats.<BR/><BR/>M'ha encantat!!! la gràfica expressió d'"anar fent camins" quan et refereixes a la decoració feta amb el caramel.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-68459782732537002222008-06-23T08:55:00.000+01:002008-06-23T08:55:00.000+01:00Francesc, ja tinc les postres per avui gràcies a t...Francesc, ja tinc les postres per avui gràcies a tu.<BR/>Bona revetlla familia!!!Delficahttps://www.blogger.com/profile/05171939162036284696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-6158683612738930672008-06-23T08:09:00.000+01:002008-06-23T08:09:00.000+01:00per cert, m'encanten ses rajoles que tens davant s...per cert, m'encanten ses rajoles que tens davant sa cuina, són molt xules.xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-70703102401733857242008-06-23T08:08:00.000+01:002008-06-23T08:08:00.000+01:00jo vaig veure una recepta parescuda, a un llibre q...jo vaig veure una recepta parescuda, a un llibre que es diu cuina conventual de mallorca, és un llibre que recull les receptes dels convents de clausura que hi ha a mallorca, no m'havia animat a fer-la perque no sóc molt des blanc d'ou, però si dius que és tan bona... la provaréxiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-10167412244838384092008-06-23T06:12:00.000+01:002008-06-23T06:12:00.000+01:00Bon dia estimats! Quina entrada més interessant.En...Bon dia estimats! Quina entrada més interessant.<BR/>Ens agrada moltíssim que descriguis els utitensilis que fan falta per dur a terme la recepta, és fantàstic també que facis el pas a pas amb les fotografíes, i és espectacular que amb un sol hagis pogut fer aquesta virgueria! <BR/>Així doncs, moltes felicitats des de la cuina vermella. Petons per a tu i la teua dona i per la teua sogre!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-18234300660358429292008-06-22T23:25:00.000+01:002008-06-22T23:25:00.000+01:00genial, francesc, una mostra que efectivament no c...genial, francesc, una mostra que efectivament no calen només diners per fer bona cuina, felicitats a la teua sogra i a tu per gaudir-ne.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-87543514587697152562008-06-22T22:37:00.000+01:002008-06-22T22:37:00.000+01:00Francesc! Mai havia sentit ni vist aquesta recepta...Francesc! Mai havia sentit ni vist aquesta recepta! Que és típica d'Alacant? La teva sogre té tota la raó, amb uns ingredients super bàsics i que a totes les cuines n'hi ha, heu fet unes postres exquisites!!!!<BR/>Felicitats als dos i feliç revetlla!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-16950391848263611062008-06-22T20:56:00.000+01:002008-06-22T20:56:00.000+01:00Francesc,Moltes gràcies pel pas a pas dels ous nev...Francesc,<BR/><BR/>Moltes gràcies pel pas a pas dels ous nevats. <BR/><BR/>I per descomptat i sobretot, a la Pilar per compartir amb nosaltres aquesta recepta que ve de generacions a la família, ja que no tothom està disposat a fer públics els secrets de família.<BR/><BR/>Una abraçada i fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com