tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post2034975526492603762..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: PASTÍS DE FORMATGE I FONDANT DE XOCOLATEFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-82704286349732236142011-01-12T23:00:29.301+01:002011-01-12T23:00:29.301+01:00Laura-An: De complicada no ho és gens. Ara bé, de ...Laura-An: De complicada no ho és gens. Ara bé, de calòrica, ho és un munt!!!! Ja em diràs què tal t'hi ha anat!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-38009784869897460042011-01-12T22:44:34.260+01:002011-01-12T22:44:34.260+01:00Tinc un aniversari aviat a casa i faré aquest past...Tinc un aniversari aviat a casa i faré aquest pastís.M'agraden les receptes per bones i gens complicades.Gràcies.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-4924421801225780982011-01-08T13:54:30.194+01:002011-01-08T13:54:30.194+01:00Víctor: Estic content que t'haja agradat el po...Víctor: Estic content que t'haja agradat el postre. Totes les innovacions en pastissos, si ixen bé, benvingudes siguen!!! Per cert, atès que som de Beneixama, a veure si ens coneixem un dia "cara a cara", no?<br /><br />Francesc J. López: encara en queda un bocinet. És que és mooooolt calòric!!! Això d'a partir de dilluns, res. Des d'ara mateix!!! Ah, d'ous en vaig posar tres. Gràcies per avisar-me que no els havia inclòs entre els ingredients. Ara ho he esmenat. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-84892545166755244632011-01-08T02:53:39.540+01:002011-01-08T02:53:39.540+01:00Francesc, ja s'ha acabat el pastís? A partir d...Francesc, ja s'ha acabat el pastís? A partir de dilluns dieta. Per cert, quants ous posares? <br />Una abraçadaFrancesc J. Lópezhttps://www.blogger.com/profile/11944995846751744768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-88281617285765264192011-01-06T15:43:35.393+01:002011-01-06T15:43:35.393+01:00No hi ha millor recepta per començar l'any de ...No hi ha millor recepta per començar l'any de la manera més dolça que aquesta...<br /><br />El dia 4 em vaig posar mans a l'obra i vaig fer aquest dolç. Encara que vaig seguir les instruccions, vaig afegir xocolata blanca, amb sabor a vainilla, i la veritat, només tinc una paraula a dir: SABOROSÍSSIM!!<br /><br />Aquesta barretja d'amdós xocolates està exquisida.<br /><br />Espere que ens continueu proporcionant noves receptes, i sobretot, d'aquelles típiques valencianes o del nostre poble, Beneixama.<br /><br />Feliç 2011Víctornoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-56166122455417932842011-01-02T20:53:24.462+01:002011-01-02T20:53:24.462+01:00Gemma: doncs sí, però hauria de ser un tall "...Gemma: doncs sí, però hauria de ser un tall "microscòpic". ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-84187521159042969242011-01-02T19:54:14.055+01:002011-01-02T19:54:14.055+01:00Seguríssim que la millor manera de celebrar l'...Seguríssim que la millor manera de celebrar l'arribada de l'any nou és degustant un deliciós pastís de xocolata, je je je... i si és contundent, en fem un tall més petit i solucionat ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-71638357481084812011-01-02T08:52:11.926+01:002011-01-02T08:52:11.926+01:00La cuina Vermella: hi teniu tota la raó. Malgrat q...La cuina Vermella: hi teniu tota la raó. Malgrat que vaig provar de reduir-ne, tant com vaig poder, les calories, és ben cert que no és un plat "light" de cap manera. Tot el contrari. I sí, dilluns (i avui mateix), hauria de fer moooolta bondat! Salutacions i besades.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-58060500137942363232011-01-01T22:42:17.628+01:002011-01-01T22:42:17.628+01:00Quina bona manera de començar l'any! Encara qu...Quina bona manera de començar l'any! Encara que hagis procurat posar algun producte no tan calòric, deu n'hi do quantes calories ha de tenir cada queixalada! Trobem que és una manera fantàstica de donar el tret de sortida... i que carai, pensant-ho millor, dilluns ja començarem a fer bondat de nou, no?<br />Mil petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com